Dokázat cokoliv. Ano jde to!

V dnešním světě se často setkávám s lidmi, kteří říkají, že něco nejde. Snažím se jim vysvětlit, že se mýlí, protože jde všechno. Každý z nás dokáže cokoliv. Za to, že něco nejde, si tak nějak lidé mohou sami. To, co by si totiž přáli, všechna přání a sny, cíle, je něco, co opravdu chtějí. A když člověk něco opravdu, ale opravdu chce, získá to. Stačí chtít, stačí zapojit lásku, snahu a trpělivost. A díky tomu se dostanete třeba do Paříže, otevřete si vlastní kavárnu nebo najdete někoho, kdo vás bude milovat stejně jako vy jeho.



Vaše chování vytváříte vy.

To, jak se chováte, jak mluvíte, jak činíte vytváříte vy sami pomocí svých myšlenek a úsudků. Pokud chcete, aby vaše chování vedlo ke splnění snů, cílů a přání, musíte nejprve změnit své myšlení. Negativní myšlení, jaký to má vliv na chování? Negativní myšlení vyvolá negativní chování. Určitě znáte to, když jste podráždění, protože vás někdo naštval nebo vám něco nevyšlo. Změní to vaše chování tak, že se mračíte a zlobíte se na celý svět, nic vám v ten moment není dobré, všechno je tmavé a černé, vaše sny se vám začnou vzdalovat. A my potřebujeme tohle všechno otočit naopak. Proto musíme změnit myšlení, které změní chování. Pamatujte, že s úsměvem jde všechno lépe a myslete jen na to dobré! Ve všem zlém je něco dobrého, jen to musíte najít.

Dělejte tak, jako by se to stalo.

Možná si říkáte, že když budete dělat, že to, na co myslíte, je realita, budete přede všemi vypadat divně a jako velicí snílci. No a co? Nic! Kašlete na ostatní a na jejich pomluvy, nestojí vám to za to, se tím trápit. Od teď existujete jen vy, vaše sny, přání a vaše cíle. 
Zkuste teď zavřít oči a představit si, že váš sen je skutečný, že se právě stal realitou. Jaký je to pocit? Neuvěřitelný, že? Já vím! Pokud si udržíte tento pocit v sobě, bude na vás čekat na moment, kdy se to skutečně stane. Tento pocit bude hluboko uvnitř vás schovaný a bude dělat vše pro to, aby se mohl dostat ven. Bude vám, vašim myšlenkám, vašemu okolí vyzařovat pozitivní energii, kterou potřebujeme, abychom měli pozitivní myšlenky a na jejich základě měli pozitivní a přijatelné chování.

„Pokoušel jsem se o to. Ale nevyšlo to." Ochota? Lenost? Výmluvy?

Ochota? Lenost? Výmluvy? Na tato tři slova a všechna jim podobná zapomeňte. Pokud chceme dokázat cokoliv, tohle nám rozhodně nepomůže. Z předchozího článku o výmluvách jsme se dozvěděli, že můžeme mít buď výmluvy, nebo výsledky, ale nikdy ne obojí.
Pokud člověk něco opravdu, ale opravdu chce, zkouší a dělá všechno pro to, aby se všechno povedlo. Jestli něco nevyšlo, určitě to bylo těžké a někde se stala chyba. Důležité je tu chybu najít, napravit a ponaučit se z ní. A né hned všechno vzdát a říct, že snaha byla. Snaha se sice cení, ale dokážete si představit to, jak by se cenil ten vydřený výsledek? Dokážete si představit, jak byste se cítili vy, když by se vám něco pomohlo?

Neúspěch, síla a konec.

Mezi těmito třemi slovy se nachází jedno slovo, které je velmi mocné a energické. Tím slovem je síla. Pod tímto slovem si dokážeme představit mnoho podob a pokud myslíte na ty, které vám pomohou splnit sny, jsou těmi správnými. Takže si je hluboko v sobě uschovejte a pracujte s nimi každý den, při každé příležitosti, prostě pokaždé, co to jen půjde.
Mějte však na paměti, že neúspěch není a nebude. Ne u vás. Protože vy jste dost silní natolik, abyste si své sny splnili. Vy můžete uspět vždy a všude! 
Konec má pouze dvě podoby. A to špatnou a dobrou podobu. Můžete jen hádat, kterou podobu potřebujeme my. Takže věřte na dobrý konec! 

Vee

2 komentáře:

  1. Často to bývá tak, že někdo něco chce, ale není ochotný pro to tolik udělat, tolik obětovat, změnit svůj život. Takže se nabízí otázka - chce to doopravdy?

    OdpovědětVymazat

Používá technologii služby Blogger.