Budoucnost patří těm, kdo věří v krásu svých snů.

Věříte svým snům a přáním? Pokud ne, měli byste. Věřte svým snům. I když se může zdát, že některé sny jsou nesmírně těžké, hodně vzdálené a jsou sotva na dosah, splní se vám. Věta: „Že kdybyste svým snům věřili, sny by se měly splnit." je špatná, protože nevyjadřuje víru ve vaše sny. Obsahuje jistou nejistotu. A nejistota vaše sny oddaluje. Správně má věta znít takto: „Pokud budete na své sny myslet, budete jim věřit, sny se vám splní." Tato věta je správná tím, že v ní najdete tu správnou víru ve vaše sny. Dodává jim určitou energii, kterou vaše sny potřebují. Tak věřte, že se vám vaše sny splní.


„Není pravda, že máme málo času, pravdou ale je, že ho hodně promarníme." Seneca

„Čas léčí." říká se. A neříká se tomu nadarmo. Že čas léčí rány, které člověka zasáhnout, je pravda. Ale napadlo vás někdy, že čas plní i vaše sny? Nějaké sny se můžou stát během pár dní, během pár týdnů, měsíců a dokonce i během několika let. Můj sen, navštívit Paříž s člověkem, kterého miluji, se splnil až po sedmi letech.
Sny a plány potřebují čas. Tak chvíli vytrvejte a čekejte v ten správný moment. Během dní, týdnů, měsíců a během let si všímejte příležitostí, které vám čas nabízí. Už víme, že se nemáme bát změny, protože právě ta změna, která se nám nabídne, může být právě to, co nám ke snům přivede. A tak si pamatujte větu: „Loď nemá být jištena jednou kotvou a život jednou nadějí." 

Tak nemarněte časem, využijte ho k tomu, abyste byli úspěšní, buďte trpěliví, věřte a přijměte změny, které vám čas nabízí.
„Nebudeš-li mít špatné myšlenky, nebudeš ani konat dobré skutky."
Konfucius

Negativní slova, negativní činy, negativní myšlenky, negativní postoj k sobě samým, negativní postoj k životu, negativní pohled na svět. Tohle všechno ničí naše sny. Když budete myslet na krásné věci, krásné se k vám dostaví. Možná v tom má prsty karma, vesmír a kdo ví kdo/co dalšího. 

Každopádně negativní energie, slova a mnoho dalších se odráží nejen v tom, že vaše sny oddaluje, ale také v mnoha dalších věcech. Například rozdáváte negativitu na ostatní lidi, přátelé a rodinu. A místo toho, abychom jim předávali radost, konáme právě to, co nesmíme. Špatné skutky. Tak zkuste změnit negativní v pozitivní, vykonáte dobré skutky, které se vám vrátí nejen ve vašich snech a přáních, ale také v osobním životě a ve vztahy s ostatními.

Vee

4 komentáře:

  1. Moc pěkný článek, Veru <3 Ano, je to pravda, musíme myslet tak, jako bychom už toho snu dosáhli, že se prostě stal, že ho prožíváme a on se splní!:) Je to fakt důležité, hned se nám bude i lépe fungovat, protože kdybychom mysleli v nejistotě, byli bychom z toho akorát smutní, že se to nikdy nesplní:)

    OdpovědětVymazat
  2. Negativita ničí naše sny. Negativita přitahuje další negativitu a pak se nám už jenom zdá, že je všechno špatně a že si vlastně nic pěkného nezasloužíme. A co víc. Že se nám vlastně nic pěkného nemůže stát.

    Krásné citáty o snech, mimochodem. :) Můj oblíbený zní: "Nesni svůj život, ale žij svůj sen". Snažím se jím řídit, jak jen to jde. Protože přesně vyjadřuje můj postoj. Sny jsou od toho, aby se staly realitou!
    Krásný článek...

    OdpovědětVymazat
  3. "Čas plní vaše sny." - To je krásná věta, která mě nikdy nenapadla.. nebo jsem si jen čas a sny nedala do souvislosti :) Každopádně je to opět krásný článek :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Používá technologii služby Blogger.