DIARY ČERVEN

Vždy, když píšu článek, který uzavírá konec měsíce, tak si strašně ráda prohlížím fotky a vzpomínky, na které se můžu podívat zpětně. A jsem vděčná za každou minutu a vzpomínku. I když červen byl pro mě neuvěřitelně stresující, neboť končil můj první ročník na vysoké škole a bylo zkouškový. Přiznám se, že obor, který jsem si vybrala, pro mě není nic lehkého. Je to těžké. Občas, když jsem se učila a pomalu jsem nevěděla ani výsledek příkladu 1+1, jsem to všechno chtěla vzdát. Ale neudělala jsem to. Vždy, když jsem šla na zkoušku, řekla jsem si: „Já to zvládnu. Mám tři pokusy. Vždyť to, co dělám, dělám z nějakého důvodu." A většina pokusů u zkoušek bylo úspěšných. Chybí mi pouze jedna zkouška, a to z makroekonomie, kdy mám poslední pokus až na konci srpna a pokud bude úspěšná, mám splněný první ročník. „Já to zvládnu, musím!"

Co mě čeká v červenci?

Při názvu tohoto měsíce se mi vybaví má dovolená. PAŘÍŽ! Ano! 16.7.2018 Vám zamávám z letadla a na celých 10 dní opustím Českou republiku a zamířím do Francie, do Paříže. KONEČNĚ po 7 letech snění. Abych pravdu řekla, nemůžu tomu pořád uvěřit. Nejspíše tomu vážně uvěřím až v letadle. A víte co? Poprvé v životě budu moct použít větu, o které pořád mluvím, kterou řeknu, až si s splním sen. A ta věta zní: „Já jsem to zvládla!" Nemáte ponětí, jak moc se těším, až Vám budu moct napsat článek, který bude plný fotek a hlavně emocí. 

Další takový hlavním bodem bude můj eBook, který se bude vztahovat na návod na šťastný život. Přála bych si, aby pomohl těm, kteří třeba právě teď neví kudy kam. Všechny rady a věty, které v eBooku budou obsaženy, se mi osvědčily a dostaly mě tam, kde teď právě jsem. Jsem šťastná. Plním si své sny. Jsem na cestě na svůj vrchol. 

A co dalšího mi nový měsíc přinese? Kdo ví. Ale už se nemůžu dočkat, až Vám budu moct zase napsat o tom, co krásného mi přinesl. 

Závěřem

Závěrem bych Vám chtěla neuvěřitelně moc poděkovat za 24 958 návštěv! Jste skvělí! Nevěřili by jste, jak moc si toho vážím a mám Vás ráda. Děkuji!♥ 



4 komentáře:

  1. Jéé, taky jedu do Paříže, ale budu se tam stavovat asi jen na dva dny. Každopádně si ji užij! Hlavně jestli jsi to měla vysněný.

    Dokonalý tabu

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tu Paříž bych brala všemi deseti. Ať se ti tam líbí a ať se daří i ebook :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Používá technologii služby Blogger.