The Liebster Award 2017

Předem bych chtěla poděkovat Káji za nominaci do The liebster award 2017! ♥ A také za její příjemné zveřejnění na její facebookové stránce s velmi milým a překvapivým popiskem! ♥ 

The Liebster Award 

O co vlastně jde? Jednoduše řečeno, mými slovy, jde o propagaci méně známých blogů, webů. Princip je v tom, že dostanete otázky od těch, kteří Vás nominovali a na ty odpovíte. Zadáte další, své, otázky a nominujete další, ti také odpoví. A takhle to koluje mezi ostatní, při čemž se dovídáte nejen informace o těch, kteří píší, ale nalézáte další blogy, které můžete číst a přidat je do svého seznamu. 

Otázky od Káji ♥:

Proč by lidi měli navštěvovat zrovna tvůj blog?

Snažím se psát články tak, aby čtenáře nějakým způsobem motivovaly, popřípadě jim pomohly. Chci jim otevřít oči. Chci, aby čtenáři viděli, že život jde žít i s úsměvem na tváři ve špatných chvílích. Úsměv v našem životě je důležitý. Hned se nám pak žije lépe! A odpověď na otázku: Proč by lidi měli navštěvovat zrovna můj blog? zní: chci, aby jste se měli lépe, žili život tak, jak sami chcete, aby jste se usmívali, měli radost a neustále dobrou náladu. 

Je lepší bydlet ve městě nebo na vesnici? 

Můj názor je takový, že bych raději žila ve městě, i když život na vesnici mi přijde zajímavější. Lidé se tam navzájem znají, jsou přátelé, pomáhají si a myslím, že je tam větší sranda. Že lidé nejsou neustále připojení k síti. Ale na život ve městě jsem zvyklá. Je tam větší rozsah možností co dělat, kam zajít s přáteli, větší možnost poznat nové lidi.

Čaj nebo káva? 

Kdo čte mé články pravidelně, tak jistě odpověď vědí. KÁVA! Jeden článek, který vysvětluje odůvodnění: ,,Why Coffe?" obsahuje. Jednoduše řečeno: Káva je má srdeční záležitost.
Čaje mám také ráda. Ráda se v chladnějších, deštivých dnech zachumlám v moji peřině, s teplými ponožkami, třeba i knížkou, s teplým čajem v ruce. I když kakao taky nepřijde vniveč.

Povyprávěj nějakou veselou historku z dětství. 

Jelikož jsem své dětství strávila s mou milovanou sestrou, tak veselých historek je opravdu mnoho. Přece jen život s dvojčetem je velice zajímavý. Hlavně, když nám celý život lidé pokládají zajímavé otázky. Ráda bych Vám je chtěla vypsat, ale byl by to "běh na dlouhou trať" a po dlouhém přemýšlení vážně nevím, kterou historku vybrat. Ale povím Vám, že zamknout mamku v kuchyni na pár hodin a neumět dveře odemknout bylo vážně něco - i když si to nepamatuji.

Čím jsi chtěla být, když ti bylo cca 10 let a jak se (ne)podobá tvému současnému zaměření?

Pořád jsem si s Moni hrála na učitelky, na doktorky. Ale více mě to táhlo k učitelce. Třeba je to tím, že jsem se s Moni narodila na den učitelů. Vzhledem k okolnosti jsem měla na střední zaměření na předškolní a mimoškolní učitelku, z čehož mám maturitu. Dnešní zaměření je ekonomie, management specializován na podnikání. Opět ti, co čtou pravidelně vědí proč!

Volíš aktivní nebo raději línou dovolenou? 

Volila bych jí tak napůl. Ráda poznávám nová místa, dozvídám se něco nového, ale zároveň ráda odpočívám, protože jsem věčně unavený člověk - nyní z předchozího článku víte proč. Skloubila bych to tak dohromady. Přes den být aktivní a večer si pořádně odpočinout a relaxovat. 

Jak jsi na tom s cizími jazyky? 

Maturovala jsem z angličtiny, která mi dělá i nedělá problém tak napůl. Nevím proč, ale dělá mi problém mluvit anglicky s jinými lidmi. Kdybych měla porovnat mluvenou a psanou angličtinu, tak mi více vyhovuje ta psaná. Chtěla bych se naučit španělsky. Na základní škole jsem měla dva roky němčinu, ale z té si pamatuji akorát číslovky a část básničky, která právě ta čísla obsahuje :D.

Jak moc je podle tebe důležitá znalost (české) gramatiky? 

Jsem na českou gramatiku celkem vysazená. I když určitě se najde nějaká ta chybička v mých článcích. Nikdo není bezchybný. Když čtu články nebo texty ostatních a autoři používají hovorovou, nespisovnou nebo vulgární "gramatiku" tak to vážně nerada čtu, i když je to třeba kvalitní článek.

Jsi spíš perfekcionista, nebo je ti všechno jedno? 

Myslím si, že od každého mám náznaky. Vždy, když něco dělám, tak to musí být tak, jak chci. Perfektní, hezké, upravené. Tohle mám po svém dědečkovi. Projevuje se to i v mých článcích nebo alespoň já to na sobě poznám. Stejné písmo, obrázky stejné velikosti. Doma třeba mám uklizené poličky tak, ať mi dekorace ladí, postel ustlaná tak, aby deka nebyla "pokrčená", ale rovná. Raduji se z maličkostí a udělá mi radost to, když je něco, tak jak chci, jak bych si to přála.Vnímám si maličkostí. Avšak nepřeháním to. Jak se říká: ,,Všeho moc škodí.

Co považuješ za svůj největší životní úspěch?

Moje milované úspěchy v gymnastice! Za vyhrané první místo v pohybových skladbách v České republice. Vystoupení v O2 aréně v Praze! Zúčastnění workshopů v Porugalském městě Coimbře. Mým každodenní, úspěchem je, když někomu vykouzlím úsměv na tváři, zlepším mu náladu, pomůžu mu nebo mu nějakým způsobem pomůžu. 
A nedávný úspěch v mém životě. Nominace v Czech Blog Awards 2017 v kategorii Cosmo objev. Ztékaly mi slzy po tváři štěstím a radosti z toho, že se Vám mé články líbí natolik, že jste mě nominovali. I když jsem se nedostala do první desítky, tak je to pro mě výhra. Pocit z úspěchu jsem Vám sepsala do článku, který si můžete přečíst ZDE. Do Prahy jsem chtěla jet tak jako i tak, potkat se tam s tolika lidmi, které ráda čtu. Ale kvůli zdraví - víte proč, je to bohužel méně možné a moje malá sestřička Klárka slaví s taťkou narozeniny♥
Dalším životním úspěchem bude, když se mi pomůže se uzdravit. Bude-li to vůbec možné. 

Další nominovaní


Mé otázky pro Vás
  1. Kde čerpáte inspiraci k psaní Vašich článků?
  2. Jaký význam, podstatu, pointu, cíl má Váš blog?
  3. Co je pro Vás v životě nejdůležitější?
  4. Jak vnímáte svět?
  5. Co Vás motivuje? Co dělá Váš den krásným?
  6. S čím nebo jakou máte dobrou či špatnou zkušenost? Umíte se poučit z vlastních chyb?
  7. Jaká je Vaše slabá stránka?
  8. Co Vám udělá radost? Čím Vás dokáží potěšit ostatní?
  9. Máte nějaké tajemství, se kterým by jste se chtěli s ostatními podělit? Pokud ne, máte nějakou vtipnou historku?
  10. Čeho chcete v životě dosáhnout?
Určitě budu ráda, když mi pošlete odkazy na Vaše články s odpověďmi. Ráda si je přečtu, čímž narazím třeba na další zajímavé blogy, které máte rádi Vy a budu si je moct také přidat na seznam čtených. Mějte se krásně!

Vee

4 komentáře:

  1. To vypadá moc zajímavě :-) Děkuji Ti za nonimaci! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuji za nominaci, hned zítra se do toho pustím :) jsi moc sympatická a ty historky s dvojčetem by mě celkem zajímaly, musí to být sranda :D já žiju na vesnici, je tu skvělý klid, ale zase tu při každé bouřce vypadne proud, dojíždí se delší dobu do města a tak. Někdy mě to štve, ale jsem tu i ráda. Kávu třeba vůbec nepiju a snažím se jí přijít na chuť, když tolika lidem chutná :D já raději to kakao a čaj :) Já se španělsky začala učit teď v prváku na VŠ a přijde mi to celkem těžké :D

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač, myslím, že tvůj blog si zaslouží být vidět:)

      Strašně moc ti děkuji. Mmmm, děkuji za nápad na téma článku! :) Myslím, že bych ho měla se sestrou dát do kupy :) ♥

      Vymazat

Používá technologii služby Blogger.