Myšlenky ve špatnou chvilku

Právě sedím v obýváku na sedačce, na konferenčním stolku mám položený kafe. Tento stůl zdobí krásně voňavá levandule. Když cítím levanduli, okamžitě si vzpomenu na Francii a na Paříž. Při tak klidném odpoledni myslím na různé věci, v hlavě se mi rodí různé myšlenky. Musím uznat, že právě převažují ty záporné. A s tím musím něco udělat, jinak si zápory k sobě přitáhnu jako vosy na med. Tak jdeme mrknout na pár hlavních myšlenek, které přitáhnu do hlavy ve špatnou chvilku.


Komunikuji s láskou

Docela dlouho přemýšlím nad tím, jak bych vám vysvětlila myšlenku pomocí které říkám, že komunikuji s láskou. Můžeme to totiž pojmout pomocí více způsobů. Můžete komunikovat s láskou sami se sebou, se psem, s okolím, s koníčkem, s jakýmkoli pocitem, s čímkoli. 

Já komunikuji se světem, ale i s vesmírem, stejně jako vy každý den. A já se snažím mezi světem a vesmírem komunikovat s láskou. Protože věřím na zákon přitažlivosti funguje. Pokud budu s nimi komunikovat s láskou, vysílat pozitivní energii, myslet pozitivně, oni mi to taky vrátí. Dám-li lásku, lásku také dostanu.


Každý den je jedinečný - je příležitost

Každý den je jedinečný, nikdy nebude stejný a toho bychom měli využít. Každý den nám něco nabídne, každý den je příležitost. Měli bychom skočit po tom, co nám den nabídne, protože už nikdy se to nemusí opakovat a později můžeme litovat toho, že jsme něčeho nevyužili - i když nemáme litovat toho, co jsme v minulosti udělali ba naopak - my totiž nežijeme v minulosti, ale v přítomnosti. 

Každá příležitost v našem dni může přinést něco ohromného, krásného. Nepromarněte šanci! Může vám dát víc, než si myslíte.

Jsem šťastná 

Jsem šťastná? No jasně, že ano! Tak proč mám špatné myšlenky? Nevím! Stojí za to se trápit nad něčím takovým? Ne! Tak pryč s negativními myšlenkami, vždyť jsem přeci šťastná. Splnila jsem si sen, mám milujícího přítele, přátele, sestru, rodinu, pejska, byt, školu, brigádu, kafe....Jsem šťastná.

Přesně tohle mi jako první běhá hlavou, když si uvědomím, že přemýšlím nad zbytečnostmi, negativními myšlenkami, nad minulostí. Špatná nálada je rázem fuč! 

Méně stěžování si, více milování

Když si budu stěžovat, co mi to přinese? Nic. Když budu víc milovat, co mi to přinese? Snad vše, co si láskou přivolám. No ne?

Úsměv, prosím

Úsměv je neuvěřitelně mocný. Strašně ráda se směju, kdo ne, že? Zkuste popřemýšlet nad tím, co se děje s vaším tělem, s vámi, s vaším okolím, s vaším světem, když se smějete. Jaké to je? Lepší, že ano?

Vee

6 komentářů:

  1. Krásný článek. Máš pravdu, je potřeba si uvědomit, co všechno máme a nebýt smutní/nestresovat se nad tím, co nemáme/co bychom chtěli.. Dokud jsme v rámci možností zdraví a máme milující rodinu či přátele, tak vlastně není nad čím zoufat:) Ale je jasné, že si člověk potřebuje občas trošičku "zafňukat", bez toho by si asi neuvědomil, co všechno má:)

    OdpovědětVymazat
  2. Při chmurných myšlenkách je myslet na vesmír to nejhorší, co můžeš udělat. Protože si pak uvědomíš, že vesmíru jsi úplně ukradená a všechno je zbytečné. :D Takže radši mysli na konkrétní lidi a úplně nejlépe sama na sebe. :) Držím palce, ať se tě špatné myšlenky nedrží. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To s tím vesmírem jsem myslela tak, že věřím, že pro nás dělá to, co mi pro něj ♥ Dávám lásku, on mi ji vrátí ♥

      Děkuji a nápodobně:)

      Vymazat
  3. Nádherný článek, plný motivace!:) <3

    OdpovědětVymazat

Používá technologii služby Blogger.