7 pravidel pro splnění přání

Splnit si přání je mnohdy těžké a velice složité. Někdy se může zdát, že téměř nemožné. Říkáte si: „Přál bych si drahé auto, ale vím, že se to nikdy nestane." A pokud řeknete, že se to nestane, tak se to skutečně nestane. Protože v ten moment pochybujete o svých snech, o svých přání, pochybujete o nich. Měli bycom říkat, že to zvládneme, věřit sami v sebe a být cílevědomí. Všichni jsme stejní v tom, že máme svá přání a sny. Ale odlišní jsme v tom, že pro ty sny a přání něco děláme nebo naopak neděláme. Někteří lidé za svůj život přijdou na to, jak všech přání dosáhnout, někteří se o to ani nepokouší. Mnohdy se stane, že se najdou i takoví, kteří všeho dosáhnou náhodou. Občas mi to nepřijde fér.Ale s tím máme přeci šanci něco udělat. Ale jak?

7 pravidel, po kterých se nám přání splní

Přání je třeba mít na očích, psát o něm, myslet na něj.

Pořád píšu o tom, že se chci jednou podívat do Paříže. Mám s Eiffelovou věží velký obraz, který je poskládaný z puzzlí, sešity, dokonce jsem od přítele dostala prstýnek, který je jako Eiffelova věž. Dokonce jsem našla 2 písničky, které si pouštím, aby mě motivovaly. Svůj sen mám neustále na očích, mám ho v hlavě, připomínám si ho. Pokaždé, když se vzbudím a podívám se na obraz, řeknu si, že musím pro tu Paříž něco udělat. A takhle to šlo 7 let. A jak to je dnes? 16. 07. 2018 nám odlétá letadlo z Prahy! Našla jsem, světe div se, dvě brigády, takže se nějakým zázračným způsobem dostávám ze začarovaného kruhu.
Je rozdíl říct: „Jednou, možná, budu mít krásný dům, rodinu a drahé auto." a „Budu mít krásný dům, rodinu a drahé auto." Tou druhou větou totiž nevědomky myslíte a říkáte si, že si za tím přáním stojíte a také si ho splníte. Kdežto tou první své přání zpochybňujete, nevěříte mu.


Některá přání nemají "datum spotřeby", ale některé ano.

Některá přání potřebují mnoho času a úsilí a není proto možno si jej splnit hned. Ale některá přání potřebují přesně stanovený čas i datum. Mohla bych to uvést na příkladu, z prvního bodu, s Paříží. 7 let si přeju se do Paříže podívat. Cesta za tím byla dlouhá a těžká, vzhledem k okolnostem. Potřebovala realizaci, čekala jsem na vhodnou chvíli, kdy najdu někoho, s kým stojí za to se tam podívat, užít si to, strávit na tak krásném místě čas. Tato cesta "datum spotřeby" nemá. Ale cesta, která bude do Paříže, čili datum a čas, "datum spotřeby potřebuje". A tím myslím, že letadlem odlétáme 16. 07. 2018 a vracíme se 26. 07. 2018.
Mohli bychom si přání plánovat na části, vytvořit si nějaký harmonogram, vše je pak lepší, přehlednější a snadnější se k přání dostat.


Přitahujeme k sobě to, na co myslíme.

S tímto pravidlem jsem se už setkala v knize Moc a Tajemství. Knihu jsem četla v nouzi, kdy jsem nevěřila, že by mohlo být v blízké době zase dobře. Při čtení jednotlivých kapitol se všechno obrátilo a byla jsem šťastná, plná energie, následoval jeden úspěch za druhým, začala jsem si užívat, začala jsem vnímat svět jinak. 
Princip je v tom, že když myslíme na krásné věci, tak pomocí těchto myšlenek si je přitáhneme k sobě a ty krásné věci budeme vnímat více, než ty špatné. 
Takže myslete na maličkosti, které Vám dělají radost, které máte rádi, všímejte si krásných situací a na základě toho máte Vaše sny na dosah.


Zápor a negativa

Měli bychom si Vážit sami sebe a věřit si, být cílevědomí. Z čehož plyne, že bychom se neměli podceňovat, používat zápory a negativa, jak ke svojí osobě, tak i k okolnímu světu. 


Trocha lásky, emocí, pocitů dodá snu větší chuť si jej splnit

Představte si, jak se budete cítit, když si sen splníte. Popisujte sen, jako by jste si ho už splnily, věnovali mu úsilí, popisovali ho do detailu. Nebude na škodu, když si jej napíšete, proč si onen sen splnit chcete, co pro Vás znamená, co se za ním skrývá.
Já už teď vím, že když si stoupnu pod Eiffelovou věž, tak nejspíš uroním alespoň jednu slzu, protože splnit si něco po 7 letech... je něco úžasného. Obzvlášť, když vedle mě bude stát někdo, na kom mi tak neuvěřitelně záleží, s kým ten sen chci sdílet. 


Konečná fáze: „Já jsem to zvládl/a! Budu a můžu si přát mnohem víc!" 


Když jste byli schopni si splnit jeden sen, proč by jste nemohli si splnit další a další a další? A třeba o něco větší? Dotáhli jste to až sem, kdy konečně můžete říct větu, která Vaše myšlenky ujistí, že se to vážně stalo, že jste si sen dokázali splnit. A tohle právě motivuje nejvíc, protože si začnete věřit a dokážete udělat mnohem víc, než doposud. A není nic lepšího, než když jste přešli neuvěřitelně kamenitou, strmou a náročnou cestu a na její konci máte pocit, který Vás naplní a udělá Vás šťastnými.


„Pod ležící kámen voda nepoteče." neboli „Bez práce nejsou koláče."

I když je vše hotovo, neznámená to, že sen opustíte, vymažete z hlavy a necháte všeho, co za ním stálo. Když budete čekat na zázraky z nebe, nemusí se stát, mohlo by přijít zklamání a všechna práce by přišla vniveč. Věnujte se mu i nadále, užívejte si jej co nejdéle, udržte si pocit, který jste měli na jeho konci. Dělejte pro něj vše.


Jak si plníte sny Vy? Jste momentálně na cestě, která Vás za nimi dovede? Splnili jste si už někdy sen? Pokud ano, jak jste se při tom cítili?

Přeji hodně štěstí při plnění snů!♥

Vee

3 komentáře:

  1. Máš naprostou pravdu. Tohle je téma, které se nikde moc neřeší a já to už beru tak automaticky, jak to mám načtený z různých knížek, že se pak až divím, když to někomu nepřijde normální, mluvit a psát o svých snech. Zrovna asi dva dny zpátky jsem přítelovi říkala, že když chce dostat tu práci, musí si to přát a představovat a on na mě koukal, jestli jsem se nezbláznila:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se najde někdo se stejným názorem=)

      Vzpomínám si, když jsem jednomu známému ukázala knihu Moc, která mi právě tohle všechno ukázala a co všechno mě naučila. A právě mi věnoval stejný pohled typu, jestli jsem se zbláznila :D

      Vee

      Vymazat
  2. V jakém úžasném světě žijeme, stále pochybuji o tom, jak to tento kouzelník dokázal!!! Jsem tak šťastná, že mohu dát celému světu vědět, jak tento mocný kouzelník zachránil mé manželství. Všechno šlo dolů, protože můj manžel mě nemohl přestat podvádět s jinými ženami. Zvyklo si na mě pořád topit. Snažil jsem se ho přimět, aby přestal, ale nemohl jsem té situaci pomoci, čím víc jsem se snažil, tím to bylo těžší. Občas se budeme hádat a odcházet na několik měsíců a vrátíme se znovu jen kvůli našim dětem. Jednoho dne mi přítel řekl o tomto kouzelníkovi, který jí také pomohl, jmenuje se Dr. SUNNY, řekla, že používá kouzla bílé magie k řešení duchovních problémů. Rozhodla jsem se to zkusit, kontaktovala jsem ho a řekl mi, že to bude trvat jen 2 dny a na svém manželovi uvidím velké změny. Vlastně čaroval, věřte mi, že po 2 dnech kouzla můj manžel zpovídal různá jména žen, se kterými spal. Prosil o odpuštění a už to nikdy nezkoušel. Od toho dne až doteď je moje mysl v klidu. Můj manžel nemá rád všechny ženy na světě kromě mě. A jsem tak šťastný, že ho mám jen pro sebe. Kontaktní e-mail kouzelníka je drsunnydsolution1@gmail.com nebo si ho přidejte na whatsapp +2348082943805

    OdpovědětVymazat

Používá technologii služby Blogger.