DIARY únor

Únor, nejkratší měsíc v roce. Skutečně uběhl hodně rychle. A i když pro mě byl poněkud zmatečný, protože začala škola, kdy přibylo více nových předmětů, dojíždění do školy je vyčerpávající. Upřímně tento měsíc ráda nemám. Když se zmíní název tohoto měsíce, vybaví se mi zima, chlad, mráz a sníh. Což polovinu února vystihlo víc, než dost. Přišly mrazy, napadl sníh a naše město i okolí přepadl chlad. V takovém počasí bych nejraději zůstala doma, schoulená v peřinách s čtením knih a s hrnečkem kávy v dlaních. A nebo taky se pořádné obléct a vyrazit na desetiminutovou cestu na mé nejoblíbenější místo. Do kavárny.Jakmile přijdu zmrzlá, objednám si, sednu si ke stolu, kde mám hrneček s latté, mě vždy tak příjemně zahřeje. Je to příjemný pocit. 

Prvním článkem měsíce byl Vzpomínka na vzpomínky. Toto téma mám vážně neskutečně ráda. Ráda vzpomínám na to, co bylo, co mě dělalo šťastnou, ale vzpomínám také ráda i na to, co mě šťastnou nedělalo. Ale proč? Protože špatné vzpomínky, špatné zkušenosti mě udělaly takovou, jakou jsem. Přišla jsem na to, jaká chci být nebo jaká naopak být nechci. Díky tomu vím, co mám udělat jinak, na co si mám dát pozor. 
Ve zkratce jsem vybrala pár vzpomínek, které se mi vybavily jako první. Je vážně těžké vypsat ty, které mám nejradši, protože úplně všechny jsou mými oblíbenými. A je jich vážně neskutečně hodně.

Po té na blogu přistál článek odlišný od jiných. Týkal se osobního rozvoje, ale i také toho "zdravějšího". Pojala jsem to jako dalšího přítele v nouzi. Netýkalo se to tentokrát mé oblíbené knihy, která mi pomůže ve všech špatných chvílích, ale týkalo se to produktu Mind Master. Pomohl mi se soustředit na přípravu na zkouškové, snížil stres a pomohl mi konečně po dlouhé době normálně spát.

Nejoblíbenější částí, vzpomínky v tomto měsíci byl "neplánovaný výlet" do Krakova. Dorazili jsme tak, abychom na jeho náměstí byli přesně o půl noci. V Krakově jsem byla před dvěma lety, abych si jej prohlídla ve Vánoční atmosféře. Líbily se mi obě tyto návštěvy, ale ta půlnoční mnohem, mnohem více, protože jsem vedle sebe měla někoho, na kom mi neuvěřitelně záleží. Krom toho... půlnoční polibek - nádhera, no ne? ♥

Můj měsíc zakončily dva články, které také nebyly obvyklé. „Jak se cítí...?" Toto téma se týkalo myšlenky a mé kávy v hrnečku. Dostalo se mi hodně zpětné vazby, že nápad to byl dobrý a také jste mi psali, že je to moc hezky napsané, což mě vážně potěšilo, udělali jste mi radost a já si toho moc vážím. Děkuji! 

V příštím měsíci očekávejte spolupráci s Manzarou - s e - shopem!♥ A také speciální článek k 20 000 a jednomu roku♥ 
Vee

2 komentáře:

  1. Tos tedy měla docela hezký únor. :) Já jsem moc necestovala, což mě mrzí, ale hodně jsem chodila do autoškoly a před pár dny jsem udělala řidičák, takže si únor můžu odškrtnout jako splněný a úspěšný. Ale těším se, že se třeba v březnu někam podívám, i kdyby jen za humna. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blahopřeji k řidičáku, také bych si přála ho mít :)

      Vymazat

Používá technologii služby Blogger.