Vee a rok 2017,

Píše se 01.01.2018 a já se cítím odpočatá, uvolněná a motivovaná k dalšímu roku, který teď stojí přede mnou a skrývá tajemství, které během něj objevím, strašně se těším. Nejraději bych to chtěla vědět hned, protože jsem netrpělivý člověk, ale zároveň bych to vědět hned nechtěla, protože si chci užít každý den, který mi Nový rok nabídne.

Před deseti měsíci jsem zveřejnila svůj první Úvodní článek, zároveň byl zároveň mým několikátým. Dřív jsem měla blog, který byl "anonymní". Psala jsem o čemkoli, ale nebylo to ono. Nemělo to hlavu ani patu. Bála jsem se ukázat kdo jsem. Ale pak se ve mně vzbudilo něco, co najednou chtělo ostatním ukázat kdo jsem. Už jen proto, že jsem chtěla psát o motivaci, o tom, jaké zkušenosti s ní mám, že jsem chtěla pomoct ostatním okolo mě. Ráda pomáhám druhým, ale někdy se mi to vrací, že pomáhám až moc. Ale už jsem prostě taková. 
Motto blogu zůstává pořád stejné: Tímto blogem bych chtěla, Vám, čtenářům něco předat. Člověk by si měl jít za svými sny, za svými názory, být sebevědomý. Mít kolem sebe ty, které má rád. Měl by si zakládat na upřímnosti. Jsem člověk, který miluje pravdu upřímnost, toleranci a pochopení. Ale ze všeho nejvíc miluje své sny, kávu, přátelé a rodinu.

Psaním a mé lásce ke kávě mě doprovází básnička, kterou mi na přání složila jedna slečna, Annie. O mé lásce ke kávě jsem tady zmínila nespočitatelně a nevím, jak bych bez ní rok 2017 zvládla. I když v poslední době ji zanedbávám. Tak si myslím, že to tím důvodem, že jsem začala žít úplně jiný život, hlavně s někým jiným. V některých věcech a situacích jsem si protrpěla, ale to už je pryč. Moje láska k CrossCafe zůstává pořád stejná, ale cítím, že k ní nějakým způsobem změnila. Myslím, že vím proč a to mě v poslední době trochu, uvnitř mě, děsí. Budu doufat, aby rok 2018 vrátil tu lásku zpět.
Do sladké chuti té jemné krásy
Vpíjím svoje pocity
Ta vůně hladí moje vlasy
A duši v kusy rozbity
Na jazyku pálí jak kdysi Tvá ústa
Zůstala jsem prázdná, uzamčená, pustá
Je sladká, voní domovem
Ona je mým příkrovem
Lžičkou čeřím hladinu v šálku
A myšlenky překonají každou dálku
Lidi přišli a ztratili se
Jen ona se mnou už roky dýše
Už sedlina na dně chladne
A já dívám se z okna kradmě
Letní ráno červencové
Jeden jak druhý jsou mí dnové
A každý ráno je dvě lžičky kávy
K ní noviny a z rádia zprávy.
Vee byla kdysi úplně jiným člověkem, než jsem já, Verča. Ale dnes už jsme jedna. Je to tím, že jsem s ní zažila tolik, dokonce i tolik úspěchů. Třeba jako to, že jste mě nominovali do celorepublikové soutěže CzechBlogAwards 2017. Při zjištění jsem neudržela slzy. Byla jsem šťastná, že Vás mám, že Vás články baví. Že mám takovou úžasnou zpětnou vazbu, upřímně do teď se mi nedostalo kritiky. A jsem za to neuvěřitelně vděčná. K tomu, abych Vám vysvětlila, alespoň trošku, jsem napsala celkem tři články: Další moje já, Dvě osobnosti, jedna tvář, jedno srdce, Další věc, která mě dělá takovou, jaká jsem.
Míříme pomalu k jednomu roku, který s Vee trávím, pomalu míříme k 17 000 návštěvám. Děkuji Vám za všechnu podporu, která se mi tady dostala pomocí komentářů, zpráv na instagramu, ale i na facebooku. Strašně moc Vám děkuji, nevíte, jak moc si toho vážím, jak moc jsem Vám za to vděčná. 
Díky Vee jsem si uvědomila, co mi pomáhá se posunout vpřed, jaká motivace mi pomáhá. Naučila jsem se vnímat maličkosti okolo mě, které mi dělají den krásný. Naučila jsem se usmívat v každé chvíli, naučila jsem se usmívat na každého, usmívám se pořád. Protože jsem šťastná. Objevila jsem sebe, našla jsem Vee, ale i jinou Verču. Dokázala jsem udělat maturitu a dostat se na vysokou školu, která mi pomáhá si splnit sen. Našla a sepsala jsem si body, které pomáhají zvednou sebevědomí. Ale musím uznat, že do teď jsem to nedokázala na 100%, asi to mám v povaze a podceňovat se budu nejspíše pořád. A mnoho mnoho dalšího. 

Chtěla bych Vám do Nového roku popřát hodně štěstí, lásky, zdraví a všeho krásného. Vkročte do Nového roku pravou nohou. Užívejte si každého dne, jako by měl být tím posledním. Usmívejte se, buďte šťastní. Jsem tu pro Vás, kdyby se něco stalo, můžete se na mě obrátit.


Jaký byl pro Vás rok 2017 a co očekáváte od roku 2018? Také by mě zajímalo, jaký byl pro Vás rok s Vee? Ráda si počtu Vaše komentáře, zprávy. 

Vee




6 komentářů:

  1. Rok 2017 byl asi krásný a trochu osudový pro nás pro všechny. Tak hodně štěstí, radosti, zdraví a spokojenosti i v osmičkovém roce. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké fotky a pěkný článek :) pro mě byl rok 2017 také dost zlomový, tak snad bude 2018 lepší. Přeji Ti hodně štěstí a zdraví. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Měj se v tom nové roce ještě více skvěle než v roce 2017. Přeji hodně štěstí a i to zdraví. U mě ten minulý rok byl nějak moc hektický brrr...
    Ale za minulý rok jsem ráda, že jsem tvůj blog našla a může mě tvoje psaní zlepšit náladu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Strašně moc ti děkuji, přeji ti to samé♥ Doufám, že 2018 bude pro tebe lepším! :)

      ♥ !!!! Moc to pro mě znamená

      Vymazat

Používá technologii služby Blogger.