Praha, ZOO Praha 2017

Tak dlouho jsem se těšila na naší společnou, kratší, dovolenou! A konečně jsem se ji dočkala! Dopadla lépe, než jsme si ji představovali. 
Ubytovali jsme se na botelu Racek, který nám opravdu zpříjemnil pobyt a poskytl výborné podmínky. Navštívili jsme Zoo v Praze, památky Prahy, její krásné a kouzelné uličky, luxusní restauraci Little Eataly a prošli si krásnou noční Prahu. Nezapomněli jsme ani na Náplavku! Ráda bych řekla, že ani na Kavárnu co hledá jméno, ale bohužel z technických důvodů byla zavřená, což mě vážně mrzelo. Ale vykompenzovalo se to tím, že jsem se vrátila do Trikafe, jako před tím. A nově i Ema Espresso Bar! Zatím nejlepší káva, co jsem v Praze měla!
Opět, když píšu článek z výletu, dovolené a nebo z cest, nechci tady psát různé historky, zážitky, protože ty zůstanou jen v přítelově a mé hlavě, hlavně v srdci. Užili jsme ji tak, že poslední den mě dohnal k slzám z radosti z toho, že mám u sebe někoho, jako je můj přítel. A že se nám to všechno tak vydařilo. Jedno velké děkuji nestačí, ale vděčnost za to, by měla. Protože ta dokazuje to, jak si všeho vážíme.
Příjemné prohlížení fotek!

Vee

Running Sushi
Ema Espersso Bar
Pro štěstí♥

Trojský zámek
 
Café Latté z Tricafe

Večerní Náplavka

Ranní pohled z našeho okna Botelu♥

11 komentářů:

  1. Jé, taky jsme byli na kratší dovolené s přítelem tento rok v Praze. Náplavka, zoo naprosto super, samozřejmě i ty známá místa jejich památky. Moc se mi líbí ta třetí fotka od konce, kouzelná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky zvířátek a Prahy :) líbí se mi Tančící dům, kousek od něj jsem měla školu :D

    Lady Lenna

    OdpovědětVymazat
  3. Ty o, je vidět, že jste toho za těch pár dnů stihli opravdu hodně a užili jste si to opravdu se vším všudy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky! Líbí se mi, že jste to pojali tak rozmanitě - zoo, náplavka, Trojský zámek i všemožné kavárny a restaurace. Ještě knihkupectví chybí. :D
    Můj přítel žil v podstatě tři čtvrtě roku našeho vztahu v Praze, takže jsme po víkendech výletovali po jejích ulicích a bylo to fajn. :)

    Užij si zbytek léta! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Nebooj do knihkupectví jsme také zavítali :D

      Děkuji, i tobě přeji krásný zbytek léta:)

      Vymazat
  5. Jakmile je v plánu running sushi, je to skvělý výlet! a výlet do ZOO je vždy skvělý ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  6. Hmm, vidím, že chodíš ráda do ZOO, jsi můj člověk. :D Pražská se mi líbila, jen je na mě moc velká. Bydlím od ní kousek, uvažuju, že si koupím permanentku. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzhledem k tomu, že jsem ji celou prokulhala s obřím puchýřem na malíčku z novách bot, tak ano, obrovská je :D Ale jinak v pohodě, je krásná :)

      Vymazat
  7. Praha je úžasná a ZOO Praha je přímo dokonalá. Povedly se ti opravdu hezké fotky a momentky! :)
    Jinak Kavárna co hledá jméno je dle mého zbytečně přeceňovaná. Já mám radši Cafefin nebo Cacao :) Doporučuji. Ale není to extra levné :D A taky je boží obchod donutshop, který je kousek od Cafefin na Jířáku. A Waf Waf je poměrně kousek od Cacao zase O:)
    Jinak skvělý článek. Vypadá to, že jste si tuto dovolenou opravdu užili :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat

Používá technologii služby Blogger.