Jedno odpoledne, celý život.

Jak je pro mě důležité mít někoho, kdo vás má rád? Nad touto otázkou, spíše myšlenkou, přemýšlím téměř každý den. Alespoň jednou denně mi proběhne hlavou. Přemýšlím nad tím, proč je daný člověk pro mě důležitý. A né vždy se to povede vyjádřit slovy.

Stačí trávit jedno odpoledne s danou osobou, se kterou stojí za to trávit čas a hned se vám od všeho uleví. Ještě více hřeje pocit, když máte podobné záměry, cíle. Ale úplně nejvíc hřeje to, že ten pocit je oboustranný. Obě chceme něčeho dosáhnout a jdeme si za tím. Strávily jsme spolu celou střední školu a nejspíše i vysokou. Říká se, že po střední škole najdete přátelé na celý život. A musím podotknout, že tomu opravdu tak je. Já jednoho takového přítele našla. 

Mohla bych tady napsat tisíce řádků a i tak bych nepopsala, jak ji mám ráda. Ale psát to dnes (někdy mooožná) nebudu, protože tenhle pocit je jen mezi námi. A já jsem za něj a za ni neuvěřitelně vděčná.


Co víc může být, mít ty, které milujeme a oni nás?

Vee





2 komentáře:

  1. Pravé přátelství je někdy i víc než láska, ať vám vydrží :)

    Lady Lenna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záleží na tom, jaké lidi kolem sebe máš a jak se s nimi cítíš. Momentálně je pro mne více láska, protože mám osobu, která mi dává více než přátelství. Láska mne nikdy nezklamala - musím zaklepat. Kdežto přátelství už nespočetně krát.

      Vee

      Vymazat

Používá technologii služby Blogger.