DIARY ČERVEN

Červen byl pro mně velmi relaxační. Žádné starosti se školou. Vlastně na jednu starost přišlo. Začátkem června se konaly přijímací zkoušky na vysokou školu. Přijímací zkoušky jsem zvládla - 18. - 20. místo z 550 uchazečů! Při otevření dopisu s rozhodnutím a přečtení si výsledku se mi spustily slzy. Ale ne smutku, ale radosti, že jsem se opět posunula k mému cíli. Takže oficiálně jsem studentkou Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné v oboru ekonomika a management - specializace v podnikání! Už se nemůžu dočkat až nastoupím na vysokou 18. 9. 2017 a budu se moc vrátit do školního života. Červen byl pro mně jeden úspěch za druhým.

Jak už víte, zúčastnila jsem se soutěži v mé milované kavárně CrossCafe s nakresleným obrázkem pro jejich druhé narozeniny tady v Havířově. Upřímně, kdyby tady nebyla, tak asi pouze sedím na Havířovských lavičkách a přemýšlím nad tím, jestli se mám skvěle nebo naopak ne. Díky ní si tam můžu zajít odpočinout, na kafčo s přáteli, studovat, psát články a být v prostředí, které je pro mě všechno. A vyhrála jsem 1. místo! Na CrossCard mi bylo věnováno 300 kč a darován můj nejoblíbenější dort Čokoládový mousse. Předávání výhry bylo ve velmi dobré náladě, s úsměvem i smíchem, s dobrou náladou. Všichni mně tam už znají, což vedlo k velmi dobrému povzbuzení. A patří všem velký dík! A co dále? CrossCafe si všimlo mého článku, který se věnuje jejím narozeninám a lásce k ní a zveřejnilo ho na jejich facebookových stránkách. Během dvou dnů jeho počet přečtení stouplo na 1000! Páni! Děkuji nejen kavárně, ale i Vám! ♥

Jak jsem psala na začátku článku, červen byl pro mně velmi relaxační. Odpočívala jsem na dědové zahradě, jezdila na přehrady, věnovala se kamarádům a těm co miluju. Žádný stres mně neovládl. Odpočinek, odpočinek, odpočinek!


Nejkrásnějším zážitkem bylo pro mně jedno milé překvapení. Přítel mně vzal na jednu podivuhodnou cestu. A jakou? Za hodinu jsme obletěli svět? A jak? Navštívili jsme totiž Svět miniatur v Ostravě. A víte co? Posunula jsem se blíže k tomu, abych viděla Eiffelovou věž. Doufám, že tohle bude možné buď po prázdninách nebo další léto, uvidíme kolik bude povinností.


A co mně čeká v dalším měsíci? Chystám spolupráci s Generace21, na kterou se neuvěřitelně těším. Další první krok! Dále jsem se zapojila do programu Ráj elegance. A co dál? 2 měsíce brigády ve Westernovém městečku v Šiklově mlýně. Už se nemůžu dočkat, že Vám budu moct psát o tom, jak to tam chodí a jak to bude všechno úžasné. A co je ještě lepší na této brigádě? KÁVÁRNA! Opět další první krok! Ale má to své mínus, jako každá situace, každá věc, nic není dokonalé. Domov, přátelé, rodina, daleko od nich. Budou mi neuvěřitelně chybět.

Články z tohoto měsíce si můžete přečíst ZDE.

A jaký byl Váš červen? ♥

Vee♥

4 komentáře:

  1. Eiffelova věž je super, ten výhled stojí za to :) Byla jsem tam před třemi lety a nelituji :) gratulace k zvládnutí přijímaček, také jdu na vysokou :D

    www.ladylenna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. To ses docela měla :)
    Já jsem měla červen trochu více stresový, ale teď už jsem zase v klidu.
    A moc pěkně maluješ :)

    OdpovědětVymazat

Používá technologii služby Blogger.