Diary Březen - Duben

Koncem měsíce jsem se sestrou a kamarády oslavila naše devatenáctiny s našimi kamarády i s rodinou. Byla, jsem a budu vděčná za všechny, co si na nás vzpomněli. A nejvíce jsem vděčná za oslavu s kamarády, protože byla vážně super. Není nad to, oslavit to s nimi, na ně nedám dopustit.

Začátek měsíce jsem od přítele dostala dárek, na který nezapomenu a byl úžasný. Výlet a pobyt v Praze. V Praze jsem byla už hodně krát, ale bohužel nebyla možnost obejít památky, protože jsem tam byla s gymnastikou. Rozchody po městě byly na rychlo a hned se šlo na vlak, na vystoupení (nejvíce jsem vděčná, že jsem měla možnost vystupovat v O2 aréně před celou ČR a vyhrát 3. místo).




V další části měsíce byl celkem stresující kvůli maturitním zkouškám. Začalo to písemnou praktickou, pokračovalo slohovou prací z JČ a prozatímní poslední byla ústní praktická - kterou jsem úspěšně zvládla za 1, za což jsem ráda!

Celý měsíc mi zpříjemňovala káva a má oblíbená kavárna. I když během toho měsíce bylo vážně všechno komplikované. Osobní problémy, které zvládám těžko ještě teď. Ale myslím, že brzy bude lépe, protože jsem našla jednu malou pomůcku, o které chystám článek, mohla by pomoct i někomu z vás. 

A také jsem udělala jednu menší změnu. Vždy se mi líbilo ombré, takže jsem riskovala a udělala si černo - červené vlasy. A musím uznat, že kadeřník nejsem a celkem se mi to podařilo. Změna je život. 
                              

Budu se na vás těšit v dalším článku,
krásný den,

Vee

2 komentáře:

Používá technologii služby Blogger.