„Šaty dělaj člověka." Manzara

Vítám Vás u prvního článku, který se týká něčeho nového, nového začátku, nové zkušenosti a spolupráce. YourVee má pomalu první narozeniny a neustále zažívá něco nového, začíná se zlepšovat, hlavně začínáme být jako jedna. A tohle je další nový začátek.
Něco málo o Manzara.cz

Než se vrhneme na dnešní témata, kterými je hlavně oblečení jako takové a plavky, tak bychom si na úvod měli něco o Manzaře něco povědět. 
Internetový obchod Manzara je mezinárodní módní značka s více než 250.000 nakupujícími z celého světa. Manzara nabízí tu nejvyšší kvalitu, 100% spokojenost a mnoho nádherných produktů z různých kategorií, jako jsou například plavky, svetry, legíny, spodní prádlo, šaty  a mnoho dalších. 

Jaro pomalu začíná, konečně nás opustily mrazy, doufám, že se už nevrátí. Když se řekne březen, vybaví se mi jaro a léto. Je to takový první krůček k mému oblíbenému ročnímu období. Kolem března se začínám probouzet ze zimního spánku a snažím se dostat do jarní pohody, klidu a energie. Tento měsíc je pro mě začátkem i pro mé tělo, které se fyzicky připravuje, aby nějak vypadalo. Začínám cvičit, abych si konečně mohla obléct plavky a vyrazit k přehradě nebo na naši milovanou zahrádku s přáteli, rodinou a s přítelem. Na toto léto máme neuvěřitelně moc plánů a neskutečně se na něj těším! Je pravdou, že nové plavky letos nepřijdou nazmar. Čas utíká jako voda a na léto za nedlouho bude klepat na dveře a je třeba se na něj připravit. 

Plavky jsem si roztřídila do 3 skupin - plavky k moři, do  a originální, něčím výjimečné.

Když jsem si představila moře, písečnou pláž a slunce, udělala jsem si i představu o tom, jaké plavky by se na tuto dovolenou hodily. A našla jsem tyto, které mi vyhovují nejvíce. Můžete je najít pod názvem BIKINY SHIRLEY.
Jsou vyrobeny z materiálů: 82 %Polyester a 18% Spandex. Cena plavek je 549 KČ, s dostupnými velikostmi jsou: S, M, L a XL. 

Kdybych si měla vybrat jestli bych navštívila aquapark, přehradu, koupaliště či bazén, rozhodně bych si vybrala aquapark. Mým oblíbeným aquaparkem je Aqualand Moravia, který jsem navštívila už dvakrát a pokaždé jsem si jej neuvěřitelně užila. 
Podle mě a mého vkusu bych si rozhodně vybrala BIKINY MARICA.
A jako u předchozích plavek je materiál stejný a to 82% Polyester a 18% Spandex. Cena plavek je 699 KČ. Dostupnými velikostmi jsou L, XL, XXL. 
A poslední vybranou kategorii, kterou jsem si stanovila jsem originální plavky, které jsou něčím výjimečné. Osobně miluji tmavě modrou kombinaci s bílými proužkami. Tyto tankiny můžete najít pod názvem PLAVKY JUNA - TMAVĚ MODRÉ. Původní cenou bylo 810 KČ a nyní jsou dostupné za 632 KČ! Objednat si je můžete ve velikostech S, M, L, XL, XXL, 3XL. 
Opustíme plavky a vrhnu se na oblečení. První co se mi vybaví pod pojmem oblečení jsou svetry, které mám nejradši. A na ty se právě jdeme podívat! 

Jako první mě zaujal PULÓVR ROMANIA - ČERNÝ, který mi přijde originální. Oblékla bych si jej třeba na nějaké popovídání si s kamarádkou nad šálkem kávy. Pulóvr je vyroben z 95% Polyesteru a z 5% Spandexu. Dostupnými velikostmi jsou S a M. Cena pulóvru je 669 KČ.


Další svetr, který mě zaujal je tento TOP DIAZ - ŠEDÝ. Mé oblíbené barvy oblečení jsou především černá a šedá. A tato barva k tomuto svetru sedí dokonale. Na níže přiloženému obrázku se mi líbí s kombinací modrých džínů, ale vniveč by nebyly například černé legíny! Nabízenými velikostmi jsou S a M, cena je 599 KČ. Produkt je vyroben z materiálů 95% Polyesteru a 5% Spandexu.

Navštívili jste už někdy Manzara.cz? Jaké produkty se Vám líbily nejvíce? ♥

Vee

6 komentářů:

  1. To je plavek! :D
    Jaro ťuká na dveře a já nám nutkání pořídit si nějakou novou sulni nebo šaty. Jsem na ně hrozná, ale zase je pravda, že v létě nic jiného nenosím a i v zimě se ráda předvedu jako dáma. V kalhotech si tak nepřipadám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Osobně více miluji kalhoty, ale šaty také nepřijdou nazmar.. a co teprv boty na podpatku^^

      Vymazat
  2. Přišla ti slibovaná odměna?

    OdpovědětVymazat

Používá technologii služby Blogger.