První rok s Vee

Když se ohlédnu na celý rok, který s mou milovanou Vee, hrnou se mi slzy do očí. Pomyšlení na to, že jsem během roku udělala nejen pořádný kus s Vámi, s články, ale i sama se sebou, mě vážně dělá šťastnou.

17. 03. 2017 - 17. 03. 2018

Uvědomila jsem si, proč být dobrým člověkem, uvědomila jsem si své tři body motivace, která mě žene vpřed, začala jsem si všímat maličkostí každodenního života, objevila jsem sama sebe, našla přítele v nouzi, naučila jsem se trochu si podpořit sebevědomí, naučila jsem se, jak si udržet krásný den, naučila jsem se pevné vůli a říkat ne, naučila jsem se, jak si udržet krásný den nejen na podzim, uvědomila jsem si, že svět je krásný, i když období není zrovna slunečné, našla jsem tři věci, které bychom měli dělat každý den, abychom ho měli krásnější, naučila jsem se, jak mít ráda druhé, jak si druhého vážit, jak změnit svůj život, uvědomila jsem si, vše, co pro mě znamenají vzpomínky. 

Má napsaná písmena, slova, věty nevyjádří, jak moc bych Vám chtěla poděkovat za skvělý rok s Vámi, za nádherných 20 000 návštěv, za krásné a povzbuzující komentáře, za všechnu Vaši podporu, za každou zpětnou vazbu, za každou Vaši zprávu. 

Článek bych chtěla oživit videem, které by mělo trošku zachytit jaký rok s Vee byl. Nejraději bych Vám poděkovala osobně, ještě radši bych Vám věnovala objetí, které by vyjádřilo to nejupřímnější děkuji. Ať se video líbí 💓




3 nejčtenější články za rok 2017

1. 2 roky v mé oblíbené kavárně

Tento článek má 1053 přečtení! Tento článek zveřejnilo samo CrossCafe, který mou oblíbenou kavárnou je. Také jsem vyhrála soutěž, která se konala k dvouletému výročí v Havířově. 
Díky tomuto místu jsem našla sama sebe, uvědomila si, co v životě opravdu chci dělat. Vlastní kavárna se mi během půl roku vážně oddálila, ale musím udělat všechno pro to, aby se mi zase vrátila zpátky. I když v poslední době o tom pochybuji. Tuto pochybnost odhání myšlenka, která mi hlavě pomáhá odhánět všechny ty špatné a navracet ty dobré. Být optimistkou mě naučil přítel v nouzi, kniha Moc a Tajemství od Rhondy Byrne. Jakmile myslíte na špatné věci, tím je přitáhnete, zůstanete v tom plavat. Ale jakmile myslíte na ty krásné věci, tak si je přitáhnete a cítíte se šťastní, bez starostí, tak, jak chcete vy. Vy si totiž vytváříte to, jak se cítíte.
Svou lásku ke kávě jsem zkompletovala do dalšího článku, který nese název Why Coffee? Káva a kavárny mě uklidňují, dokážu se pořádně uvolnit, dokážu špatné pocity utopit v hrnku cappuccina tak, že špatné pocity úplně ztratí. 
Také blog obsahuje článek, který odkryl "projekt", který mě k vlastní kavárně zavede, doufám. Kvůli tomu jsem nastoupila na vysokou školu, abych "projekt" mohla dokončit a splnit si tak svůj sen. Teď je bohužel nereálný, vzhledem k zdravotním problémům, prostředkům a nedostatkem zkušeností. Ale další roky tomu můžou dát úplně jiný rozměr, kdo ví.

2. Vee&Moni - nejčastější otázky, co říkají na dvojčata. Co říkají i nám?

Tento článek má 428 přečtení! Musím uznat, že tento článek měl ohlas i v osobních zprávách, na mém osobním instagramu i v reálném životě. Moni je má sestra, která tady se mnou je den co den, skoro 20 let. Je někým, kdo za mnou stojí i v nejhorších chvílích, ano, také se se mnou hádá, tráví se mnou volný čas a je mou oporou, je to můj blázen, moje láska, moje štěstí, moje tvrdohlavá nabručená sestra. 
Do budoucna chystám více článku, které budou věnovány nám oběma. Máte se na co těšit - snad. 

3. Pocit z úspěchu 18.11.2017 - Nominace do CzechBlogAwards

Z ničeho nic mi na facebooku vyskočí zpráva, od mého kamaráda, který mi pomáhal, stál při mně, motivoval mě k mnoha článkům, ale nejen k nim, ale i v osobním životě. Za což mu patří velké díky, velký vděk. Patří mu i velké díky za pomoc a spolupráci s videem, které je věnováno poděkování k 20 000 návštěvám a jednomu roku s YourVee. Ta zpráva zněla: „Gratuluji." Chvíli jsem nechápala proč mi gratuluje, o co vůbec šlo. Právě jsem seděla v čajovně s Moni, s přítelem, s jejím přítelem, když jsem se tuto, ještě netušíc, novinku dověděla.
Při návratu domů jsem si vyhledala podrobnosti ohledně CzechBlogAwards a byla jsem dojatá tak, že se mi spustily slzy, začala jsem plakat samou radostí. Že moji práci někdo - VY, ocenil natolik, že mě nominoval do této celorepublikové soutěže. Nešlo mi o výhru, nešlo mi o to vyhrát, protože já svou cenu už vyhrála. Ocenění práce, povšimnutí, vašich hlasů, vašich zpráv, vaši podpory, vašich komentářů, Vás. A já jsem Vám za to neuvěřitelně vděčná, jsem šťastná. 
Při vzpomínce na tuto událost mi neustále vbíhají slzy do očí. Je to neuvěřitelný pocit. 
Děkuji Vám za všechno.

Rozhovor
16. září 2017 se na stránce od Vivianvein zveřejnil rozhovor. Jaké otázky mi položila a jak zněly mé odpovědi? Si můžete přečíst na odkaze: Rozhovor s blogerkou YourVee.
Z rozhovoru jsem měla a do teď mám neuvěřitelnou radost. Je to vážně skvělý pocit. A ještě větší jsem měla z pár kladných komentářů, které se pod tímto rozhovorem objevily. Mockrát děkuji za všechno!
Spolupráce

Před začátkem loňského léta jsem se zapojila do spolupráce s webovou stránkou Generace21. Články napsané pro tuto stránku mám, jenže bohužel se redaktoři rozpadli a web ustál, což mě mrzí. Řeší se, co bude dál. 
Ale! Začátkem března, tedy 1. 03. 2018 jsem zahájila spolupráci s MANZARA.cz! První článek je již na světě, který se týkal plavek a oblečení celkově - článek nese jméno „Šaty dělaj člověka."
Když jsem dostala zprávu o nabídce, nevěřila jsem svým očím! Byla a jsem tak šťastná, že se Vee posunula zase o krok dál. 

Na závěr bych Vám chtěla poděkovat ještě jednou! Žádné děkuji nevyjádří to, jak moc vděčná Vám jsem, co tohle všechno pro mě znamená. Těším se na další rok s Vee, na další rok s Vámi. Těším se, co mi další rok nového přinese, protože už teď je to všechno báječné. Mám Vás ráda,


Vee

10 komentářů:

  1. No vidíš, tak se Ti to podařilo a moc Ti k tomuto výročí gratuluji :-) Jsi šikovná a teď už si užívej další a další týdny, měsíce (či možná roky), kdy Ti blog a Vee budou dělat radost, jako doposud :) Jo a mimochodem, je to zvláštní, ale tohle datum je i pro mě úspěšné, protože když jsem točil videa na YouTube, tak v toto datum jsem překonal svých prvních (a posledních :D ) 1000 odběratelů :-)


    Měj se krásně a hodně štěstí

    Aleš Otava

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti mnohokrát! Vážím si toho,
      mmmm i tobě blahopřeji k 1000♥

      Vymazat
  2. Gratuluji, že už jsi na blogu rok a že jsi během té doby získala takové úspěchy. Vím, že jsi toho tu prožila hodně :)
    A pěkný rozhovor s tebou.

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji k blogovým úspěchům! :) Na blogu je hrozně fajn vidět, jak se člověk posouvá. Já začínala psát jako melancholický uzlíček nervů a postupně jsem se vypracovala do osoby s relativně zdravým sebevědomím a pak vidím, jak můj blog roste se mnou :) Ať se ti daří i v dalších letech :) Jinak Manzara má krásné oblečení, jsem ráda, že s nimi mohu také spolupracovat.

    https://www.lenn.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji ti k ročnímu výročí a další spoustu let A skvělých článků pro tvé čtenáře! :) Je skvělé, jak se člověk za 1 rok dokáže posunout. Tvůj blog sleduji zatím krátkou dobu, ale určitě se budu ráda vracet. :)

    OdpovědětVymazat

Používá technologii služby Blogger.