Další přítel v nouzi - Mind Master

Běžné články se týkají motivace, občas cestování a občas mého osobního života. Jednoduše říci, že se týkají osobního rozvoje. V posledních dnech mě hodně zasáhl stres kvůli zkouškového období, objevily se zdravotní problémy, o kterých jsem Vám psala v článku Jednou nahoře, jednou dole. Měla jsem se problém učit, fungovat normálně. Možná to na mě nebylo znát, protože se snažím usmívat i v nejhorších chvílích. Nechci, aby ti, kterým pomáhám, mě viděli plakat, smutnou, bez energie. Protože chci tady pro ně být plná sil, abych pro ně udělala cokoli, potřebuji být v pohodě, abych jim mohla pomoct.
A tak jsem musela dát dohromady svůj zdravý osobní rozvoj do pořádku s jedním pomocníkem, který nám doporučila kamarádka od moji mamky. Mind master byl a je mou první pomocí.

Mind Master Brain & Body performance drink - k čemu přispívá

Přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem
Co je to oxidační stres?
Znamená nerovnováhu tvorby kreativního kyslíku mezi schopností organismu rychle odbourávat, detoxikovat reaktivní produkty. Je příčinou mnoha nemocí, kterými jsou například: Alzheimerova choroba, Parkinsonova nemoc, ateroskleróza, selhání srdce, infarkt, také může způsobovat chronickou dlouhodobou únavu.

Snižuje únavu a vyčerpání
Co je to únava a vyčerpání?
Na únavě a vyčerpání se podílí jak psychické, tak i fyzické zátěže, nedostatek spánku, těžké stresové období a mnoho dalších faktorů, které tyto dva nepřítele způsobují. V dnešním světě se tato procenta neustále zvyšují. Jde o ztrátu energie, chuti do života. Na základě toho vznikají deprese, nervozita, oslabená imunita, špatně se soustředíme, nejsme schopni fungovat naplno.

Přispívá k normální energetické  výměně
Co je to energetická výměna?
Jiným slovem slze říci, že se jedná o metabolismus. Náš organismus přijímá z vnějšího prostředí látky, ty zpracovává na látky tělu vlastní a pak odstraňuje zplodiny metabolismu. 

Přispívá k normální kognitivní funkci
Co je to kognitivní funkce?
Jsou to všechny myšlenkové procesy, mezi které řadíme paměť, soustředěnost, schopnost vštípení, zapamatování a znovu vybavení si informací, pozornost, schopnost porozumět, vnímání.

Přispívá k normální psychické činnosti 
Co je to psychická činnost?
Psychická činnost patří mezi základní pojmy psychologie. Vše, co s psychikou souvisí se prolíná a spojuje. Během dospívání člověka se mění a vyvíjí. Je hodně dána okolím, které nás obklopuje a má na nás vliv. Do psychických činnosti patří labilita člověka, agrese, vůle, emoční stabilita. Souvisí s kognitivními funkcemi, což je vnímání, paměť, emoce, vnímání, náladové stavy, city, volní vlastnosti, pozornost, dovednosti, návyky člověka. Psychickou činnost také tvoří náš temperament, čili naši osobnost.

Přispívá k normální funkci nervového systému
Co je to nervový systém?
Nervový systém ovládá všechny naše funkce v těle, komunikuje s okolím. Zachycuje a zpracovává podněty, které na organismus působí, reaguje na ně. 

Mind Master Brain & Body performance drink - co obsahuje a k čemu jednotlivé složky přispívají.

Zelený čaj (300 mg) - Duševní stav a výkon, pružnost cév, orální zdraví, normální hladina cholesterolu v krvi, normální činnost srdce, koncentrace (učení), antioxidant
L-karnitin (150 mg)
Koenzym Q10 (70mg)
Cholin (10 mg) - Přispívá k normálnímu metabolismu hormocysteinu, k normálnímu metabolismu lipidů, k normální udržení činnosti jater
Vitamin E (12 mg) - Přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem
Železo (4.2 mg) - Přispívá k rozvoji poznávacích funkcí u dětí, k normálnímu energetickému metabolismu, k normálním rozpoznávacím funkcím, k normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu, k normálnímu přenosu kyslíku v těle, k normální funkci imunitního systému, k snížení míry únavy a vyčerpání, podílí se na procesu dělení buněk
Vitamín B1 (1.1 mg) - Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy, k normální psychické činnosti, k normální činnosti srdce
Kyselina listová (0.2 mg) - Přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství, k normální syntéze aminokyselin, přispívá krvetvorbě, k normálnímu metabolismu homocysteinu, k normální psychické činnosti, k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání, podílí se na procesu buněk
Selen (0.028 mg) - Přispívá k normálního stavu vlasů, k normální funkci imunitního systému, k normální činnosti štítné žlázy, k ochraně buněk před oxidačním stresem, k udržení normálního stavu nehtů
Vitamín B12 (0.0025) - Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy, normálnímu metabolismu homocysteinu, psychické činnosti, tvorbě červených krvinek, k normální funkci imunitního systému, snížení míry únavy a vyčerpání, podílí se na procesu dělení buněk
Aloe vera (36%) - Normální hladina cukru v krvi
Réva vinná - Normální funkce oběhové soustavy, antioxidant
Reseveratol - Normální činnost kardiovaskulárního systému

A teď - jak to probíhalo se mnou?
První den byl poněkud zmatený, protože jsem se musela naučit 217 stránek během dne a půl. Ona ekonomie na OPF je poněkud těžší, než jsem si myslela. Potřebovala jsem se soustředit, zapomenout na stres a být v pohodě. První pokus u zkoušky byl bohužel neúspěšný. Ale jak říká můj dědeček: „Slabší můžou dvakrát."
Učení jsem vždy měla rozdělené během týdne na jednotlivé kapitoly, měla jsem v učení systém. Jenomže po chvíli, jsem odvracela pozornost jinam a nedokázala jsem u toho trávit tolik času, kolik bych měla. Když jsem poprvé vyzkoušela Mind Master, hned co jsem ráno vstala, učila jsem se 9 hodin, s malými přestávkami. Nevadilo mi u učení sedět tak dlouho, protože jsem byla maximálně soustředěná, vnímala jsem pouze učení, neodvracela jsem pozornost. První den, první dávka, hned jsem se dokázala soustředit lépe. A naučit jsem se to dokázala. A takto to fungovalo u ostatních zkoušek, u ostatních předmětů.

V posledních týdnech jsem měla problémy se spaním. Nedokázala jsem usnout, i když jsem dvě hodiny pouze ležela. A ráno bylo tragické, protože jsem nedokázala vstát, probrat se a fungovat tak, jak by člověk po ránu fungovat měl. I když piji kávu denně, sice v poslední době častěji, něco mi říká, že to tím opravdu není. Káva, kterou si dám po obědě přeci nemůže působit do 2 hodin rána. Mind Master mi pomáhá lépe spát, jsem více odpočatá, spánek se postupně zlepšuje, je mi lépe. Můj spánek je kvalitnější, cítím, že mám více energie než před tím.

Jsem člověk, který je neustále ve stresu. Jsem pořád nervózní, často se mi třesou ruce. Občas se tak cítím, i když nemám důvod. Teď mi připadá, že se to zlepšuje, že je to mírnější, než před tím. Stres, nervozita, únava, vyčerpání pomalu ustávají.

Dobírám první láhev a cítím na sobě menší změny, cítím se lépe. Viditelnější účinky by měly nastat až po užívání druhé láhve a já pevně věřím, že viditelnějšími skutečně budou, protože ty menší pociťuji už teď.

Vee
(Zdroj: https://www.prozdravi.cz/mind-master-brain-body-performance-drink-formula-red-500-ml.html)

3 komentáře:

  1. Nauč se k tomu ještě meditovat a bude to s tebou ještě lepší :) mě meditace pomáhá vždy když jsem byla smutná a nebo měla deprese :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pomáhá mi jedna skvělá paní psycholožka Eva Vejmělková :) Dělá hypnózy, je to něco, při čem si člověk vážně odpočine. Nikdy jsem se necítila tak odpočatá. :)

      Vymazat
  2. Kdysi jsem se o LR produkty hodně zajímala, nakonec mě ale hodně odradil ten obchodní model a celkově ty kontroverze kolem něho. Jako byla jsem i na těch seminářích a tak. Ale jako jsou tam v té struktuře lidi, kteří na tom vydělávají raketu na úkor lidí, kteří dělají všechno pro zdraví a nemají na to pořádně ani peníze, jenže jsou nuceni k tomu, aby nakupovali produkty. Takže fakt ne, tohle podporovat nebudu. Nakonec jsem investovala do sauny na míru, což funguje na uvolnění hlavy úplně stejně. :)

    OdpovědětVymazat

Používá technologii služby Blogger.