Pustevny & AqualandMoravia


Od mé poslední návštěvy Pusteven jsem se nemohla dočkat, kdy se na ně znovu podívám. Pustevny se stávají mou srdeční záležitostí, protože jsem tam byla několikrát, to místo mám ráda víc a víc, obzvlášť, když jsou se mnou mí přátelé, sestra a přítel. Jsem ráda za ty vzpomínky, které mi díky Pusteven uvíznou v hlavě na neuvěřitelně dlouhou dobu, na pořád. A Aqualand? Vyčistili jsme si hlavu od zbytečných myšlenek, zbavila jsem se strachu, naše těla si odpočinula, opět jsme si odvezli plnou hlavu krásných vzpomínek.

Když jsem s přítelem naskočila na lanovku a podívala se kolem, uvědomila jsem si, co jeho přítomnost pro mě znamená. A nejen jeho, ale i sestry a přátel. Pohled na zasněžený les, zmrzlé stromy, kterým na větvích sníh, mráz a vítr vykouzlil jehličky, ve mně vyvolal klid a odpočinek, radost, ale i chlad, vzhledem k počasí. Vzít si foťák, mít u sebe někoho, na kom mi záleží, obdivovat krajinu, užívat si každé situace, zažít něco nového. To bylo jediné, na co jsem v tu chvíli chtěla myslet. Nechtěla jsem myslet na žádné problémy. 
PUSTEVNY

Když jsem za sebou zanechávala stopy sněhu, cítila jsem se šťastná. Dlouho jsem nebyla tak uvolněná, volná, usměvavá, sama sebou. A za tohle všechno jsem neuvěřitelně vděčná. 
Raduju se snad úplně ze všeho, v poslední době si připadám jako takový "smíšek", který chodí po světě a na všechno, všemu se směje. Je to tím, že jsem šťastná, že své problémy nechávám tam, kde jim je nejlépe a nepoloží mě na kolena tak, jako kdysi. Mám totiž kolem sebe ty, kteří mi pomáhají být šťastná. Měla jsem radost z každého rampouchu, který jsem viděla, měla jsem radost z pěkného stromu, z krásné stopy ve sněhu, ze sochy Radegast, z kaple, která na nás čekala na konci cesty, z krajiny, která byla kolem nás opravdu ze všeho. No představte si, jakou jsem měla radost z toho, že mi zmrzly vlasy! 
Přeji příjemné prohlížení fotek z Pusteven♥






AQUALAND MORAVIA

Hlavu jsem si s přítelem vyčistila i tehdy kdy jsme jeli do Pasohlavek, do AqualandMoravia. Upřímně, nejvíce, co mám ráda na cestování, je cesta, která vede k cíli. Sednout si s přítelem do auta, pustit si společné písničky, užívat si jeden druhého, vnímat okolí, které míjíme cestou a odpoutat se od okolního světa. Co může být lepší?  
Celý den strávený v Aqualandu byl pro mě zážitkem. Ale nejradši vzpomínám na to, kdy jsme byli ve večerním venkovním bazénu, odpočívali, relaxovali v horké vodě. Užívat si páru, která stoupá k obloze, vnímat tmu a světla, která osvětlovala bazény. Opět se prokázala má radost z maličkosti, světla ve tmě, Vee, ty jsi případ! 😂
Dokázala jsem se zbavit strachu! Ale ne sama od sebe, ale díky někomu, kdo při mě stojí a dělá pro mě úplně všechno, podporuje mě a je tady pro mě. Nikdy se mi nestalo, že bych se zbavila strach tak rychle, jako teď. Důvěra, o tom to je. A za to jsem vděčná, že někoho takového mám! Krom toho, jak jsem se asi tvářila, když jsem na dveřích našla nápis: COFFEELAND?

9 komentářů:

  1. Lákáš mě! Já se do Beskyd dostanu nejdřív za tři týdny. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držím palce, ať ti to vyjde!:)

      Vymazat
    2. Snad jo. Do Frýdku pojedu, minimálně jednoho kamaráda přesvědčím - trénuje na B7. :D Záleží to jenom na počasí.

      Vymazat
  2. Ty jo, to je snad první letošní sníh, co vidím. :D Pěkné fotky.

    OdpovědětVymazat
  3. Na Pustevnách jsem taky jednou byla a moc se mi tam líbilo. :) Je tam kouzelně. :) Mám to prakticky za kopcem, tak se tam snad brzy podívám znovu. :)


    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, taky bych to chtěla mít takhle blízko. Když bych potřebovala být sama a přemýšlet, utekla bych tam :3

      Vymazat
  4. Ten pohled na zasněženou krajinu je super ♥

    OdpovědětVymazat

Používá technologii služby Blogger.