DIARY prosinec

Píše se polovina ledna, polovina prvního měsíce v novém roce. A upřímně v zmatku, který se v poslední době kolem mě točí, jsem zapomněla na článek, který se na konci měsíce neobejde.
Prosinec byl pro mně poněkud zmatený, znáte to, Vánoční svátky, všichni mají naspěch, mnoho lidí zmatkuje ohledně dárků, pečení cukroví a napravují to, co za rok 2017 nestihli. Ale i tak si prázdniny určitě užili.

U Vee prosinec odstartoval článek 
Dvě osobnosti, jedna tvář, jedno srdce, kterým mě inspirovat kamarád, který si plní sny stejně, jako já, jako každý z nás. Vyjádřila jsem svůj názor ohledně přetvářek v dnešním světě. Také jsem si uvědomila, že z Verči a z Vee se stala jedna osoba.
Začleňuji do svého života Vee, začínají mi tak říkat, vnímat ji stejně jako mě.      

Díky novému začátku v mém osobním životě jsem si uvědomila, co pro mě znamená objetí. Sepsala jsem si proto Pár důvodů, proč obejmout toho druhého. Díky tomu "upřímného" objetí se mi otočil svět o několik stupňů, začala jsem si ho užívat ještě víc. Protože mě to naplňuje, dodává pocit, že mě má někdo rád, že mám někoho ráda já.

Odhalila jsem další Věc, která mě dělá takovou, jaká jsem. Tentokrát se nejednalo o to, že součást mého já je epilepsie, se kterou bojuji a neustále se snažím s ní smířit. Ale jednalo se o to, že všechny své pocity a myšlenky vkládám do písmen, slov, vět, řádků a odstavců. Dlouho jsem nepsala, protože začalo zkouškové období, měla jsem naspěch, mnoho plánů. Těším se na konec tohoto měsíce, protože budu mít více času v knize pokračovat. S mou sestřenicí občas řešíme obálku, protože vážně krásně kreslí a myslím, že by si zasloužila vložit její ilustrace k dílu. Pokud se kniha neuchytí, nevadí mi to. Je to něco, co jsem si vždycky chtěla zkusit a umístím ji jako E-knihu na internetu. Někde se přece začít musí! Moc se těším. 

Pomalu konec prosince blog doprovázel příjemnější článek, kdy jsem se Vás snažila naučit, Jak mít rád druhé. Díky objetí jsem se zamyslela nad význam dvou vět: Co je to milovat? Co je to mít rád? A k tomuto nechybělo Jak se naučit mít rád druhé

Krásný závěr mého prosince zakončil nejel úžasný Silvestr, ale i návštěva Pusteven a AquaLandu v Pasohlavkách. Jak jsem si výlety užila? Se dovíte v článku ZDE.

6 komentářů:

  1. strávila si nádherný december a úžasne si zakončila rok 2017! :).

    THE WORLD BY KEJMY.

    OdpovědětVymazat
  2. Tvé zážitky zní příjemně a nabíjejí mě energií. Snad bude i leden tak skvělý. :) Ahoj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě těší! Doufám, že je budeš mít také skvělé,

      Měj se, ahoj♥

      Vymazat
  3. Beru odběr(jako Janina Pálková) poměrně inspirativního blogu, úžasný design, jak jsi to do googlu narvala, takovou šablonu? :-D Já bojovala pul roku a pořád to není ono :-D Když koukneš ke mě budu moc ráda, i za případný odběr. Díky a přeji hodně fanoušků :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Strašně mě to těší! ♥ Děkuji.

      Upřímně, sama nevím, pořád jsem to upravovala, upravovala, až vzniklo tohle. Bylo to těžký, ale nápovědy k html udělaly své♥

      To já děkuji! :)

      Vymazat

Používá technologii služby Blogger.