Jaká tajemství mne čekají v září?

Jaká tajemství mne čekají v září?
První záříjový den byl chladný, deštivý, odpočinkový. Den strávený v čajovně a následně v kavárně. Ale tentokrát už ne s přítelem, kterého jsem našla v nouzi, ale s novým přítelem, s mým Tajemstvím. Konečně jsem se ke knize dostala a mít možnost přijít na má tajemství. Konečně mám možnost se zase dostat o krok dál. Zase mi pomáhá ze šlamastiky.  Tak jo Tajemství, je to na tobě!

Tajemství toho, abych se naučila měnit své myšlenky.
Jde to vůbec? Ano jde. Jak? Pomocí zákonu přitažlivost. Neměli bychom mluvit v záporu, protože ten zákon nezná. Když říkám, že: ,,Nechci propadnout u zkoušky." Myslím tím: ,,Propadnu u zkoušky." Ale jak to říct tak, abych to říkala pozitivně a se sebevědomím? Nejprve si musím uvědomit, že tu negativitu v myšlenkách mám. Musím vnímat a být pečlivá, jinak to nepůjde. Přece jen tyto věci používám celý život, takže už jsou v mé hlavě vysílány nevědomě. Takže začnu říkat: ,,Nepropadnu u zkoušky!" Což k mým myšlenkám od začátku září sedí. Strach z nástupu na vysokou školu, strach ze selhání. Takže žádné ,,Co když to bude těžké, co když si nenajdu systém, co když ...", Vee! Ale ,,Já si ten systém najdu!" Takže se mi to splní a první rok na vysoké bude fajn! Najdu tajemství ovlivnění mých negativních myšlenek!

Tajemství odpovědí na otázky, které nedokážu pochopit.
V článcích jsem se už několikrát zmínila, že do všeho, co děláme, co máme rádi, co cítíme, na co myslíme, musíme vložit lásku. Je potřeba ji dávat do všeho. V knize je uveden citát od A. E. ,,Je tento vesmír přátelský?" A právě ta láska nám odpoví, že ano. Už tím, že nad tím přemýšlíme, nám říká odpověď. V zákonu přitažlivosti přece neexistuje ,,Ne.". Takže odpověď je jednoduchá. Vesmír si tvoříme my samy, z našich myšlenek, z naší lásky. Takže si začínám tvořit svůj přátelský vesmír. Podpoří mě ve všem, co dělám, co si přeju, na co myslím. A mou lásku k němu, mi to přitažlivost oplatí. 
Tím, že budu nad některými otázkami přemýšlet mi pomůže je pochopit, jen si stačí dát do kupy jedna a jedna. Budu v mých otázkách a odpovědích hledat tajemství.

Tajemství v kreativní metodě.
Tuto metodu znám už z knihy MOC, také od R. B. 1) Požádej, 2) Věř, 3) Získej. V této metodě jsem tajemství už našla. Uvědomila jsem si jeho sílu, jak s přáním naložit. Ale jen v určitých věcech. A je na čase najít tajemství ve všech přáních, ve všem. Vše má své přání a tajemství. Důležité je, abych věděla co chci a měla opravdu jasno. Na základě toho začnu věřit a na základě toho, to získám. 

Tajemství v čase.
Čas je jen iluze. Minulost. Přítomnost. Budoucnost. Najít tajemství v těchto třech odlišných pojmech. Vnímat je nebo naopak ne. Nic není hned, vše má svůj čas. Krom toho čas léčí. ,,Jakékoli zpoždění, které zažijete, je důsledkem vašeho zpoždění." 
- Tvořte s předstihem vaše dny tím, že si pomyslíte, jak chcete, aby probíhaly, a budete tak záměrně utvářet svůj život.

Další Tajemství mne čeká ve ... 
... vděčnosti, vizualizaci, v akci, očekávání, zdraví, práci, prosperitě, světě.


Září je na začátku a já se neuvěřitelně těším, až se Tajemství ve všem zmíněném, naučím používat, přijdu mu na kloub. Ale proč se vlastně učím tomuhle všemu? Protože chci mít šťastný život, chci si splnit sny a chci být svá. Chci mít kolem sebe lásku, přátele, rodinu, všechny, které mám ráda. A vím, že s Tajemstvím se mi to podaří.
Už se těším, až Vám v DIARY září dám vědět o tom, jak se mi to povedlo!

Máte Vy nějaké priority do tohoto chladnějšího měsíce?

Vee

13 komentářů:

  1. Tajemství jsem první viděla jako film, ale ta jsem se zažrala, že jsme už po deseti minutách filmu vzala notes a všechny důležité věci si zapisovala. Později jsem přečetla i knížku. Snažím se si tím dost pomáhat, ale bohužel občas asi něco dělám špatně, protože ne na všechno mi to funguje, ale trénuju. Už se našlo pár věcí, kdy to hezky zafungovalo. Ono jak se říká, když se chce, jde všechno a je to pravda. :))

    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  2. Abych řekla pravdu, chladno už je od konce srpnového víkendu pořád. Pořád mi je zima.
    Tak tu knížku bych tedy potřebovala. Ale změnu myšlenek bych tedy uvítala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě také, jsem hodně zimomřivý člověk :D :) Tuto knihu doporučuji! :)

      Vymazat
  3. knihu tajemství jsem sice ještě nečetla, ale zato mám za sebou knížky jako čtyři dohody, moc přítomného okamžiku a podobně a musím říct, že probuzení tohoto myšlení je to nejlepší, co se nám může přihodit, ještě v tomhle mladém věku! držím palce ať ti to vydrží už napořád

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mockrát. Také děkuji za typy na knihy, taky bych si je mohla přečíst :)

      Vymazat
  4. Držím palce, ať se ti podaří všechno, co bys chtěla.

    Mě čeká především spousta školy, ale na konci měsíce se sama vydám do Německa na setkání s mnoha zajímavými lidmi, tak jsem na to hodně zvědavá. :)

    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvé komentáře mne vždycky strašně potěší ! ♥ Jsi skvělá, děkuji za tvou podporu! :)) Vážím si toho ♥

      Přeji ti mnoho úspěchů ve škole i příjemnou návštěvu Německa:))

      Taky se měj krásně:)

      Vymazat
  5. Zajímavé, po knize se asi poohlídnu a síla myšlenek je silnější, než si myslíme...Drží palce ať se ti daří s myšlenkami pracovat <3

    Měj se krásně!

    papa ByGabra

    http://www.bygabra.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti a knihu určitě doporučuji :))

      Taky se měj krásně,

      Vee

      Vymazat
  6. Trávit den v čajovně a kavárně, to zní jako ideální den!
    Tajemství mě nezaujalo. Přijde mi, že by se celá kniha dala shrnout na jednu stranu. A ani na té bych se nedozvěděla nic moc nového....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych třeba o tom mohla psát pořád. Vlastní názory, zkušenosti a co funguje a co naopak ne.
      Kavárny jsou nejúžasnější na podzimní počasí a podzimní náladu♥

      Vymazat
  7. Jsi úžasná :-) jsem tvá pravidelná čtenářka zlato :* jen tak dál, děláš správnou věc, která hodně lidem pomáhá :)
    P.s. ozvi se a zajdem spolu na coffee ☕

    OdpovědětVymazat

Používá technologii služby Blogger.