Zlín - neplánované akce jsou těmi nejlepšími

Krásné počasí, spontánní nápad, volný víkend. Tak proč se z ničeho nic nerozhodnout jet do ZOO? Tento výlet se domluvil v pátek večer a v sobotu ráno už jsme vyjížděli. Nemohla jsem se dočkat, protože tuhle ZOO jsem navštívila jako malá a pamatuji si z ní jen tučňáky, tukana a zámek. Neměla bych psát všechny zážitky, protože ty patří jen nám. A jak se říká, co se v ZOO stalo, to tam taky zůstane. Ale myslím, že stojí za to tady jeden tak lehce nastínit. A to můj zážitek a pocit. Pocit, když někdo, koho milujete, je šťastný. Nebylo pro mně nic lepšího, než vidět jej se usmívat, tak, že ten úsměv je upřímný, od srdce a jde poznat, že šťastný opravdu je. A proč? Protože se věnoval těm aktivitám, expozicím, které ho baví a naplňují ho. Teoreticky to samé jako já s kávou. Každým jeho pohledem jsem to cítila. Co může být víc, než domnění a jistota, že osoba, kterou milujete, je šťastná?

Bylo vážně těžké vybrat, které fotky tady dát, protože jich je vážně hodně a všechny jsou krásné. Tak jsem tady dala moje "nejoblíbenější". Přeji pěkné prohlížení,

Vee


8 komentářů:

  1. Pěkné fotky. :)
    Zlínskou ZOO mám asi nejradši. Mazlení s rejnoky je pecka!

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá krásně :) v zoo ve Zlíně jsem nikdy nebyla

    OdpovědětVymazat
  3. Zoo navštěvuji nsad ve všech zemích, které navštívím, ale ta zlínská je jedna z nejhezčích! Z fotek je vidět, že i vám se líbilo :)

    Zápisky z cest a života v Anglii ⇨ Diary of M

    OdpovědětVymazat
  4. To je krásný. Nikdy jsme tam nebyla, ale vypadá to super :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat
  5. krásné fotky. Já už druhým rokem si říkám, že musíme zoo navštívit a pokaždé nám do toho něco vleze. Sakryš vypadá to lákavě. Musíme si ten čas udělat.
    Šárka z blogu skarkiska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Používá technologii služby Blogger.