Nepotřebuji jet k moři a procestovat celý svět, abych měla nejlepší léto na světě.

Dnes při opalování na zahrádce v bazénu mi procházely hlavou myšlenky ohledně letošního léta. Letos se žádná dovolená nekoná, ani nevím, jestli bych nějakou chtěla. Toto léto je spíše pracovní, ale i tak se najdou chvíle, jako ta dnešní, které dokáží uvolnit odpoledne, vyrazit k vodě s přítelem, s přáteli, s rodinou a s mou milovanou sestrou. Se všemi trávím méně a méně času. Ale díky tomu si pěstujeme naše vztahy mezi sebou více, protože každý den volna je pro nás vzácnější a více si jej vážíme.

Nepotřebuji jet k moři a procestovat celý svět, abych měla nejlepší léto na světě. Potřebuji být s těmi, se kterými ráda trávím čas, abych měla to nejlepší léto na světě. I kdybychom měli sedět na dvorku na pískovišti a povídat si celé dny. I kdybychom měli chodit jenom do CrossCafe na kafe a prosedět s Ice Coffee. I kdybychom měli ležet u bazénu na naší zahrádce. I kdybychom měli se jen projít do města. I kdybychom měli být u nás doma a dívat se na několik filmů denně. I kdybychom dělali cokoli, zábavného nebo ne, bylo by to to nejlepší léto na světě. A proč? Protože jde o to, s kým ho strávím. O to jak a kde, ani tak nejde. To všechno je jen ozdoba jako na vánočním stromečku. Důležitý je ten stromek. Díky němu máte pocit, že jsou Vánoce. 

Jak vypadá Vaše nejlepší léto na světě? 

Vee

9 komentářů:

  1. Sice zrovna moře ke "spokojenému létu" nepotřebuji, na druhou stranu jsem člověk, který by prostě nevydržel sedět doma na zadku a nic nedělat. Mám ráda nová místa, lidi, zkušenosti a zážitky. Upřímně bych se asi zbláznila, kdybych se za to léto vůbec nikam nepodívala. Kolikrát jsem pár dní doma, a pomalu začínám mít pocit, že mám v hlavě místo mozku bramboračku. Pak jsem i nepříjemná na ty, které mám ráda, což mě dost mrzí.Takže ano, velice, ale opravdu velice, jsou důležití ti lidé, se kterými ten čs trávím, na druhou stranu pro mě to není úplně vše. Jsem asi máčo. :D

    Přesto si myslím, že si svůj pohled na věc napsala moc hezky. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moře pro mě není na prázdninách důležité, potřebuji je strávit s lidmi, které mám ráda, ale bez cestování si prázdniny představit neumím. Stačí i někam kousek do Prahy, ale pro mě je to relax, poznávání nových míst :) z tvých fotek jde hodně pozitivní energie :)

    Lady Lenna

    OdpovědětVymazat
  3. Tak moře samozřejmě důležité není, ale když jsem byla mladší, tak jsem s přáteli vždy někam jezdila. Vybudovala jsem si tak samostatnost a chuť jet do světa a díky bohu tam taky jsem. Ale úplně tomu rozumím, léta jsem také ráda trávila i takto. :) Super blog!
    Ejnets v Lisabonu
    Zajímá tě cestování? Přidej se do naší skupiny pro Czech Travel Bloggers TADY :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To moře je jem takové doplňující slovo, které vyjadřuje, že nepotřebuji luxus,někde jet. Hlavně že jsem s těmi, které mám rada ❤

      Už jsem se přidala, děkují za pozvání^^

      Vee

      Vymazat
  4. Je to asi o tom jaký je každý jednotlivý člověk. Někdo prostě opravdu potřebuje vypadnout z domu.
    Ale někteří jenom celé léto sedí na zadku a litují se. Moc se mi líbí, že ty k tomu přistupuješ takto. Určitě je důležitější s kým léto trávíš, než jestli máš hotel s all-inclusive. Hlavně, že je člověku dobře :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký článek :) také nepotřebuji mít moře na to, abych si užila léto.

    OdpovědětVymazat
  6. Máž úplnú pravdu, ja som tiež tento rok pri mori nebola ani k moru nechodievam nejako pravidelne. Dôležitý sú vždy ľudia, s ktorými dané zážitky zdieľame. Potom je naozaj jedno, kde sme a čo robíme. Niekedy to ani nemusí byť extra výlet, ja som bola minule pozrieť kamarátku u nich doma a bol to pre mňa nádherný víkend. Má skvelú rodinu a cítila som sa tam ako doma. Rovnako ma tento rok nadchla svadba sesternice, kde som si mega super zatancovala a následne potom sme doma prežili nádhernú nedeľu.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  7. My máme také pěkné léto, a to nikam nejezdíme :-) . Maximálně třeba na víkend někam do kempu, ale nejlíp nám je doma :-) . Na zahradě máme bazén, takže jsme celé dny naložení ve vodě :-) . Navíc máme doma klimatizaci ze Vzdušínu, takže máme kam před horkem uniknout :-) .

    OdpovědětVymazat

Používá technologii služby Blogger.