DIARY srpen

Tento měsíc byl pro mne neuvěřitelný! Trochu více cestování než obvykle, tolik zážitků. Myslím, že na něj nebudu vzpomínat jen já, ale i ti, co jej se mnou prožili. I když srpen občas skřípal a přidělal starosti, tak jsem za něj neuvěřitelně ráda! Protože máme být vděčni za každý den v našem životě.

Na začátku měsíce jsem si uvědomila, že nepotřebuji jet k moři a procestovat celý svět, abych měla nejlepší léto na světě. Ať jsem kdekoli, kdykoli, tak jde o to s kým jsem. Nic jiného mi větší radost neudělá. A tento pocit bych nevyměnila za nic na světě. Ráda trávím čas s těmi, které mám ráda.

Srpen byl trošku více cestovní, než obvykle. Moc necestuji, spíše prožívám zážitky v našem městě a okolí. Ale tentokrát jsme se rozhodli narychlo plánovaný výlet do Zlína, protože neplánované akce jsou těmi nejlepšími. A co takhle plánovaný výlet opět do Zlína s obměněným repertoárem? Taky neskutečný zážitek, i když dvakrát do týdne stejné místo. A tam jsem si uvědomila několik věcí díky japonské zahradě Mush-in. O čemž jste si mohli přečíst u nedělní chvilky u kávy. Tento článek byl hodně oblíbený, má strašně hodně přečtení a myslím, že nejvíce komentářů. Za což neuvěřitelně děkuji! Jsem vděčná za vaši podporu, vyjádření. Dále čekám na vyjádření od jednoho pána ke spolupráci s projektem, který mi byl doporučen, pevně věřím, že to vyjde.
S přítelem jsme si udělali menší dovolenou v naši milované Praze. Nechybělo naše oblíbené, teda dalo by se říci, ubytováni na lodi. Tentokrát na Botel Racek. A jak jsme si celou prahu užili si můžete přečíst ZDE.


Děkuji Vám za 9 300 návštěv! Jsem za to neuvěřitelně vděčná! Nejkrásnější pocit je ten, když víte, že vaši tvorbu někdo ocení, i když není na nejvyšší úrovni, jakou bych si přála. A právě o tom to je. Získávat zkušenosti, dovednosti, mít odhodlání a chuť se učit novým věcem.
DĚKUJI ♥

Také víte, že začínám povídat o projektu za vlastní kavárnou. Jen čekám, až nastoupím 18. září na vysokou školu, která mi projekt pomůže uskutečnit. A tím ho chci rozjet. Potřebuji k tomu zkušenosti a dovednosti.
A víte co? Pořád hledám brigádu v kavárnách. Ozvala se mi paní z nejlepší kavárny v Ostravě a uložila si mědo databáze, když budou potřebovat brigádníky. Tou kavárnou je Ollies. Ale víte co ještě? Neustále chodím do CrossCafe, čekám, kdy budu mít možnost poslat životopis a ucházet se o pozici. A dnes? Jsem ho tam konečně mohla zanést! Takže stačí jen čekat a věřit, že mi to tentokrát vyjde. A kdyby jste nevěděli "Why coffee" můžete si mou lásku ke kávě přečíst ZDE.

Srpen mě také učí pevné vůli a slovu NE a v
ytvořila jsem seznam, čeho je se potřeba držet.
  • Udělejme si jasno v tom, co chceme
  • Když řekneme ano, měli bychom znát dopad, následky.
  • Nemít pocit viny ze slova ne.
  • Buďme laskaví, vstřícní, empatičtí.
  • Vyjadřujme se jasně, stručně, jednoduše a upřímně.
  • Buďme chápaví vzhledem k druhému. Respektujme ho.
  • Berme ohled sami na sebe, nebuďme ve všem dostupní a neustupujme, pokud to není nutné.

Jaký byl váš měsíc srpen? Určitě dejte vědět, ráda si vše přečtu! ♥

Vee

8 komentářů:

  1. Neskutečně ti přeju, aby ti všechny tvé sny vyšly. Protože se za nimi jít má ♥ ! Stejně jako já si jdu za tím svým. Pomalu, ale jistě.

    https://gingerjannie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. tak pro mě byl srpen poslední příležitost načerpat síly před zimou a školou, které se zase za chvíli na mě nahrnou ani nebudu vědět jak :D hlavně jsem si užila všechny ty teplé dny :) a navštívila jsem Jižní Moravu a Tatry, akorát teď posledný tyden bojuji se zánětem močáku :D

    www.double-claire.blogspot.cz | GIVEAWAY o nálepky na notebook

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná rekapitulace všeho krásného, co se přes léto událo. Díky tomu, že jsem tě začala sledovat, o všech srpnových dobrodružstvích už vím a jsem strašně ráda, že sis to užila a že se ti to líbilo. I já jsem se svým létem maximálně spokojená, inu, taky jsem o tom psala článek, tak kdyby ses chtěla povídat, nebudu se tu opakovat. Ale stejně jako ty - i já byla obklopena těmi nejlepšími lidmi, knížkami a v prostředí, které se mi zamlouvalo. Ne nikde daleko, ne nikde draze... naopak nejkrásnější na tom všem bylo, že jsem vůbec nemusela řešit čas, peníze, prostě žádný takovýhle druh stresu. :)

    Ahoj! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti! Moc si cením toho, že mne sleduješ, podporuješ a takto krásně komentuješ články. Nemáš ponětí, jak tyhle maličkosti mi dokáží udělat radost. Určitě si jej přečtu. Konec konců mám na konci napsáno: ,,Jaký byl váš měsíc srpen?" Takže tvůj článek bude odpovědí! :))

      Také jsem ráda, že sis tento měsíc užila a přeji ti, aby sis takto užila i ten další a další:))

      Pa,

      Vee

      Vymazat
  4. Hezké shrnutí, i na výletech po Česku je krásně :) Také mi 18.9. začíná vysoká škola, tak přeju hodně štěstí :) já byla v Bulharsku, pokročila v autoškole, užila si seznamovák... srpen byl vydařený :) gratuluji k návštěvníkům :)

    Lady Lenna

    OdpovědětVymazat

Používá technologii služby Blogger.